Volley League : Κανονικά τα πλέι οφ, έκαναν πίσω Παμβοχαϊκός, Νίκη Αιγινίου

Volley League : Κανονικά τα πλέι οφ, έκαναν πίσω Παμβοχαϊκός, Νίκη Αιγινίου

Ο Παμβοχαϊκός και η Νίκη Αιγινίου έκαναν πίσω στις καταγγελίες τους για αντικανονική συμμετοχή του Νίκου Παπαγγελόπουλου της Κηφισιάς, καθώς υπάρχει κενό στον πειθαρχικό κώδικα της ΕΣΑΠ για την υπόθεση αυτή.

Χθες το βράδυ πληροφορίες έκανα λόγο για ένσταση του Παμβοχαϊκού και της Νίκης Αιγινίου για την αντικανονική συμμετοχή του Νίκου Παπαγγελόπουλου στον αγώνα της Κηφισιάς με τον Ηρακλή, λόγω αποβολής του στο προηγούμενο ματς πρωταθλήματος.

Οι δύο σύλλογοι παρά τις ερωτήσεις που έκαναν σε έγκριτους νομικούς, αλλά και τις προσπάθειες τους να βρουν κάποιο… πάτημα, δεν τα κατάφεραν λόγω του κενού που υπάρχει στον πειθαρχικό κώδικα του ΕΣΑΠ. Εκεί δεν υπάρχει κάποια αναφορά για περιπτώσεις που κάποιος παίκτης αγωνιστεί αντικανονικά (προβλέπεται μόνο για προπονητή).

Έτσι οι δύο ομάδες αποφάσισαν να μην προχωρήσουν σε κάποια καταγγελία, καθώς κατάλαβαν ότι το μόνο που θα κατάφερναν ήταν να… τινάξουν στον αέρα τα πλέι οφ και τα πλέι άουτ, καθυστερώντας την έναρξη του, αλλά στην ουσία δεν θα έβρισκαν το δίκιο τους.

Τα πλέι οφ θα αρχίσουν κανονικά αύριο (27/3), όπως ανακοίνωσε η λίγα, με την αναμέτρηση του Ολυμπιακού με τον Παμβοχαϊκό για την Α’ φάση.

Βέβαια η ομάδα του Βραχατίου ζήτησε αναβολή από τον ΕΣΑΠ, καθώς θα δώσει τρία ματς σε διάστημα επτά ημερών (Σάββατο πρωτάθλημα, Τρίτη πλέι οφ, Παρασκευή Λιγκ Καπ), κάτι που δεν έγινε αποδεκτό από τη διοργανώτρια αρχή.

Φυσικά, αξίζει να τονίσουμε ότι και οι «ερυθρόλευκοι» έχουν το ίδιο επιβαρυμένο πρόγραμμα, καθώς θα δώσουν δύο τελικούς για το Challenge Cup κόντρα στη Ραβέννα στις 4 και 11 Απριλίου.

Τρίτη 27 Mαρτίου 2018

Γυμναστήριο Μελίνα Μερκούρη, Ρέντη, 16.30 (EΡΤ2): Ολυμπιακός ΣΦΠ – Γ.Α.Σ.Παμβοχαϊκός

Διαιτητές: Βουδούρης, Μουλά Λεμ., Παρατηρητής: Βασιλειάδης, Επόπτες: Μαυρικίδου, Βαρατάσης, Γραμματεία: Μπίτσικα

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ