Οριστικό – Με τηλεοπτική κάλυψη το Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός στο Κύπελλο γυναικών

Οριστικό – Με τηλεοπτική κάλυψη το Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός στο Κύπελλο γυναικών

Τηλεοπτική στέγη βρήκε το αυριανό (19/1) μεγάλο ντέρμπι της φάσης των «16» του Κυπέλλου βόλεϊ γυναικών, ανάμεσα σε Ολυμπιακό και Παναθηναϊκό, καθώς θα μεταδοθεί από την ΕΡΤ.

Την Τετάρτη (19/1) στο Κλειστό του Ρέντη στρέφονται τα όλα τα βλέμματα των φίλαθλων, καθώς στις 19:00 Ολυμπιακός και Παναθηναϊκός μάχονται στο πλαίσιο της φάσης των «16» του Κυπέλλου Ελλάδας στο βόλεϊ γυναικών.

Ο Ολυμπιακός υποδέχεται τον πρωτοπόρο της βαθμολογίας Παναθηναϊκό και το ντέρμπι των «αιωνίων» αναμένεται να μεταδοθεί τηλεοπτικά από το ΕΡΤ SPORT.

Aύτη θα είναι η δεύτερη συνάντηση συνάντηση των δύο ομάδων, καθώς οι «πράσινες» είχαν επικρατήσει με 3-1 σετ στο παιχνίδι του πρώτου γύρου.

Ο προπονητής του Ολυμπιακού Κάρλο Παρίσι δήλωσε για το ματς: 

«Και οι δυο ομάδες πηγαίνουν στο συγκεκριμένο ματς, ευρισκόμενες σε καλή κατάσταση. Εμείς από την πλευρά μας βελτιωνόμαστε και σε αυτό το παιχνίδι θέλουμε να επιβεβαιώσουμε την εξέλιξή μας. Είμαστε έτοιμοι να παλέψουμε και ήταν εύκολο να προετοιμαστούμε για αυτό το ματς, όσον αφορά το κίνητρο. Πρέπει να κάνουμε ένα πολύ καλό παιχνίδι για να κερδίσουμε και περιμένουμε να δούμε την ομάδα μας να πραγματοποιεί μια πολύ καλή εμφάνιση».

O προπονητής του Παναθηναϊκού Απόστολος Οικονόμου ανέφερε:  

«Πάντα αυτά τα ντέρμπι είναι ιδιαίτερης φύσης, ενώ επιπλέον τώρα έχουμε και τον χαρακτήρα ότι είναι νοκ άουτ αγώνας. Παίζουν δύο ισάξιες ομάδες, οι καλύτερες του φετινού πρωταθλήματος. Στο πλεονέκτημα της έδρας που έχει ο Ολυμπιακός, εμείς πρέπει να προβάλουμε την ποιότητα και τον χαρακτήρα μας ως ομάδα».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ