Ολυμπιακός – Φοίνικας Σύρου 2-3

Ολυμπιακός – Φοίνικας Σύρου 2-3

Σε ένα καταπληκτικό παιχνίδι ανάμεσα στον Ολυμπιακό και τον Φοίνικα, η ομάδα της Σύρου κατάφερε να φύγει με το διπλό από το Ρέντη, επικρατώντας με 3-2 σετ.

Ολυμπιακός και Φοίνικας Σύρου έδωσαν μια τεράστια μάχη στο κλειστό του Ρέντη, με τους φιλοξενούμενους να παίρνουν μια τεράστια νίκη απέναντι στους Ερυθρόλευκους επικρατώντας με 3-2 σετ, στο πλαίσιο της 10ης αγωνιστικής της Volleyleague.

Οι δύο ομάδες μοιράστηκαν εναλλάξ τα τέσσερα πρώτα σετ, και στο τάι μπρέικ έγινε ένα καταπληκτικό παιχνίδι, αφού κανείς δεν υποχωρούσε και δεν ήθελε να χάσει το ματς. Τελικά, η ομάδα της Σύρου ήταν εκείνη που έφτασε στο 20-18 και κατάφερε να φύγει με το διπλό από τον Πειραιά.

Θυμηθείτε ΕΔΩ την εξέλιξη του αγώνα*

Το παιχνίδι ήταν αμφίρροπο στο ξεκίνημά του, με τις δύο ομάδες να πιέζουν αρκετά στην υποδοχή τον αντίπαλο. Ο Φοίνικας έκανε αρκετά λάθη αρχικά, όμως στη συνέχεια τα περιόρισε σε μεγάλο βαθμό και κατάφερε να περάσει μπροστά με 13-15. Από εκείνο το σημείο η ομάδα της Σύρου δεν αντιμετώπισε προβλήματα και με το 25-17 έκανε το 1-0 στα σετ.

Στο δεύτερο σετ, ο Ολυμπιακός εμφανίστηκε καλύτερος στην υποδοχή του και πίεσε με το σερβίς παίρνοντας τα ηνία. Ο Φοίνικας είχε και πάλι όπλο το μπλοκ μένοντας κοντά στο σκορ και μην αφήνοντας τους Ερυθρόλευκους να ξεφύγουν. Το ματς έγινε ντέρμπι στους τελευταίους πόντους, με τους παίκτες του Αντρέα Τζουλιάνι να κάνουν το 25-23 και να ισοφαρίζουν σε 1-1 σετ.

Το τρίτο σετ ήταν απολαυστικό, με τον Ολυμπιακό αρχικά να παίρνει το προβάδισμα, όμως ο Φοίνικας έκανε την ανατροπή. Οι Ερυθρόλευκοι ανέκαμψαν και βρέθηκαν ξανά με ένα μικρό πλεονέκτημα, όπως στο τέλος, το μπλοκ της ομάδας της Σύρου δούλεψε εξαιρετικά και βοήθησε του φιλοξενούμενους να κάνουν το 25-23 και να φτάσουν στο 2-1 στα σετ.

Ο Ολυμπιακός ξεκίνησε δυναμικά στο τέταρτο σετ φτάνοντας στο 9-1 με πρωταγωνιστή τον Ζουπάνη. Στη συνέχεια ο Φοίνικας κατάφερε να μειώσει κάπως τη διαφορά, όμως οι Ερυθρόλευκοι είχαν πάρει αυτό που ήθελαν και με σωστή διαχείριση έφτασαν στο 25-18, ισοφαρίζοντας σε 2-2 τα σετ.

Στο τάι μπρέικ οι δύο αντίπαλοι πήγαιναν πόντο-πόντο και παρέδωσαν μαθήματα βόλεΐ με τις εξαιρετικές τους επιθέσεις και την αυτοθυσία τους στην άμυνα. Ο Φοίνικας ήταν τελικά η ομάδα που βρήκε την ευκαιρία να φτάσει στο 20-18, κάνοντας το 3-2 στα σετ και παίρνοντας τη νίκη.

Τα σετ: 17-25, 25-23, 23-25, 25-18, 18-20

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ