Λαμία – ΑΕΚ 0-3

Λαμία – ΑΕΚ 0-3

Εύκολη νίκη για την ΑΕΚ που επικράτησε άνετα με 3-0 σετ της Λαμίας εκτός έδρας για τη 19η αγωνιστική της Volley League Γυναικών.

Εύκολο απόγευμα για τα «κορίτσια» της ΑΕΚ που επικράτησαν με 3-0 σετ κόντρα στην Λαμία, για την 19η αγωνιστική της Volley League Γυναικών. Η Ένωση δεν αντιμετώπισε την παραμικρή δυσκολία, πήρε το τρίποντο και επέστρεψε στις νίκες.

Πολύ να δυνατά ξεκίνησε η ΑΕΚ το πρώτο σετ με το μυαλό της να είναι στο πως θα πάρει νωρίς διαφορά στο σκορ, ώστε να μην αγχωθεί. Οι αθλήτριες του Κώστα Αρσενιάδη κατάφερε να κάνει double score (6-12) υποχρεώνοντας τον προπονητή της Λαμίας να καλέσει ταιμ άουτ. Η γηπεδούχος ομάδα κατάφερε να μειώσει προσωρινά σε 9-12, όμως οι «Κιτρινόμαυρες» με κορυφαία την Βάντερ, «πάτησαν γκάζι» και πήραν ξανά διαφορά ασφαλείας (11-17, 14-21), κατακτώντας εύκολα το σετ με 15-25.

Με φορά κάνοντας γρήγορα το 0-3 ξεκίνησε η ΑΕΚ το δεύτερο σετ, μη θέλοντας να χάσει την ευκαιρία και την καλή ψυχολογία που έχει από την προηγούμενο σετ. Η Ένωση παίζοντας ωραίο βόλεϊ δεν έδωσε την ευκαιρία στην ομάδα της Λαμίας να απειλήσει, εκτός από μια φορά που ισοφάρισε (7-7). Ο Δικέφαλος με καθαρό μυαλό και πολύ δυνατές επιθέσεις πήρε ξανά διαφορά (8-14, 14-20) και πήρε το δεύτερο με 19-25.

Αποφασισμένη να πάρει και το τρίτο σετ μπήκε η ΑΕΚ, συνεχίζοντας στο ίδιο ρυθμό με τα προηγούμενα σετ. Οι «Κιτρινόμαυρες» έχοντας πολύ εύστοχες επιθέσεις είχαν αποκτήσει διαφορά (6-12, 8-17) με την γηπεδούχο ομάδα να δείχνει πως δεν μπορεί να αντιδράσει. Η «Ένωση» χωρίς κανένα πρόβλημα πήρε το σε με 13-25.

Τα σετ: 15-25, 19-25, 13-25.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ