Τζουλιάνι: «Δουλειά και βελτίωση στην πάσα»

Τζουλιάνι: «Δουλειά και βελτίωση στην πάσα»

Ο Ιταλός μίλησε για την ήττα από τον ΠΑΟΚ και τόνισε ότι οι Ερυθρόλευκοι θα πρέπει να βελτιωθούν στο κομμάτι της πάσας.

Στα δύο πρόσωπα που εμφάνισε ο Ολυμπιακός στο παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ αναφέρθηκε ο Αλμπέρτο Τζουλιάνι. Ο Ιταλός τεχνικός των Πειραιωτών τόνισε ότι η ομάδα του στα δύο πρώτα σετ έπαιξε πολύ καλά στο side out και στο break point, αλλά στο τρίτο και στο τέταρτο σετ υπήρξε πτώση στο σερβίς και έχασε την ευκαιρία να διεκδικήσει τη νίκη. Ο έμπειρος προπονητής τόνισε ότι οι Ερυθρόλευκοι θα πρέπει να συνεχίσουν τη σκληρή δουλειά και να βελτιωθούν στο κομμάτι της πάσας.

«Στα δύο πρώτα σετ, η ομάδα μας έπαιξε πολύ καλά τόσο στο side out, όσο και στο break point και στη συνέχεια, είχαμε μια εμφανής πτώση στο σερβίς, η οποία έθεσε σε κίνδυνο το αποτέλεσμα, το οποίο θα μπορούσε να ήταν καλύτερο. Τώρα, πρέπει να δουλέψουμε και να συνεχίσουμε, πρέπει να βελτιώσουμε την πάσα», ανέφερε χαρκατηριστικά.

Από την πλευρά του ο Ανέστης Δαλακούρας, ανέφερε: «Ξέραμε ότι θα είναι ένα δύσκολο ματς από την αρχή, η ομάδα ήθελε τη νίκη σίγουρα, τη χρειαζόμασταν για τη βαθμολογία. Ξεκινήσαμε καλά, το πρώτο σετ δικαιούμασταν να το πάρουμε, στις λεπτομέρειες το χάσαμε. Αντιδράσαμε, πήραμε το επόμενο σετ, αλλά στη συνέχεια, δυστυχώς δεν ξέρω τι έγινε, η ομάδα δεν έβγαλε την αντίστοιχη ενέργεια που είχε πιο πριν και δυστυχώς, δεν πήραμε τη νίκη. Κοιτάμε τη συνέχεια, πάμε ματς με ματς, να πάρουμε τους βαθμούς που μας αναλογούν σε όλα τα παιχνίδια. Κοιτάμε τη συνέχεια».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ