Παναθηναϊκός – Κηφισιά 3-0

Παναθηναϊκός – Κηφισιά 3-0

Ο Παναθηναϊκός δεν δυσκολεύτηκε απέναντι στην Κηφισιά και επικράτησε με 3-0 σετ στο κλειστού του Αγίου Θωμά και παρέμεινε στην κορυφή της βαθμολογίας.

Μετά τον αποκλεισμό από τον Φοίνικα Σύρου για το Κύπελλο, οι παίκτες του Δημήτρη Ανδρεόπουλου πήραν μια εύκολη νίκη επί της Κηφισιάς με 3-0 σετ στο κλειστό του Αγίου Θωμά.

Ο Παναθηναϊκός με αυτή τη νίκη παραμένει στη κορυφή της βαθμολογίας και περιμένει το αυριανό ντέρμπι ανάμεσα στον Ολυμπιακό και τον ΠΑΟΚ για να δει αν θα μειωθεί η διαφορά.

Ο αγώνας

Οι πράσινοι μπήκαν πολύ δυνατά στο πρώτο σετ και δεν άφησαν κανένα περιθώριο αντίδρασης στην Κηφισιά με τον Παναθηναϊκό στην αρχή να προηγείται με 8-3 και τους φιλοξενούμενους να μειώνουν σε 8-6, όμως από εκεί και πέρα το τριφύλλι έκανε το 16-10 και να παίρνει το πρώτο σετ με 25-15.

Στο δεύτερο σετ ο Παναθηναϊκός ξεκίνησε πολύ καλά έχοντας πολύ καλά μπλοκ και προηγήθηκε με 8-4, με τους φιλοξενούμενους να μειώνουν σε 11-9. Στη συνέχεια το τριφύλλι προηγήθηκε με 19-12, με την Κηφισιά να μειώνει σε 19-14. Τελικά ο Παναθηναϊκός πήρε το δεύτερο σετ με 25-17.

Ο Παναθηναϊκός ξεκίνησε δυνατά και το τρίτο σετ και πήρα αρχικά ένα προβάδισμα με 5-0,ενώ στη συνέχεια η Κηφισιά μείωσε σε 11-10, όμως το τριφύλλι πήρε προβάδισμα με 15-11. Η Κηφισιά πίεσε κι άλλο με αποτέλεσμα να κάνει το 15-13, όμως οι πράσινοι πήραν και πάλι προβάδισμα με 17-13. Οι φιλοξενούμενοι μείωσαν σε 22-21, ωστόσο τελικά έχασαν το σετ με 25-22 και το τριφύλλι πήρε τη νίκη με 3-0 σετ.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ