Ολυμπιακός: Στοίχισαν οι απουσίες, κοιτάζει μπροστά

Ολυμπιακός: Στοίχισαν οι απουσίες, κοιτάζει μπροστά

Ο τραυματισμός του Παγιένκ στο πρώτο σετ δυσκόλεψε το έργο του Ολυμπιακού στο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό, ενώ ο Πέριτς αγωνίστηκε έχοντας μόλις κάνει μια προπόνηση στις τελευταίες 10 ημέρες – Εχει δρόμο ακόμα η σεζόν, θα παλέψουν για πρωτάθλημα και Κύπελλο οι Ερυθρόλευκοι.

Τα πολλά προβλήματα «λύγισαν» τον Ολυμπιακό, με τους Πειραιώτες να γνωρίζουν την ήττα από τον Παναθηναϊκό στο κλειστό του Αγίου Θωμά με 3-0 σετ, για την 4η αγωνιστική των πλέι οφ της Volleyleague.

Ο Αλμπέρτο Τζουλιάνι κατά τη διάρκεια του πρώτου σετ (16-14) είδε τον Αλεν Παγιένκ να γυρνάει το πόδι του και να αποχωρεί υποβασταζόμενος από τον αγωνιστικό χώρο, με τον Σλοβένο να τίθεται νοκ – άουτ από το ντέρμπι και τον Ιταλό τεχνικό να χάνει έναν από τους καλύτερους παίκτες του.

Ο έμπειρος προπονητής κλήθηκε να διαχειριστεί την τεράστια απουσία του 35χρονου κεντρικού, ενώ παράλληλα είχε να αντιμετωπίσει και ένα ακόμα μεγάλο πρόβλημα. Αυτό του Πάβλε Πέριτς. Ο Σέρβος ακραίος τις τελευταίες 10 ημέρες έκανε μόλις μια προπόνηση, με αποτέλεσμα να είναι ανέτοιμος και σε καμία περίπτωση στο επίπεδο που τον έχουμε συνηθίσει, αλλά και θα ήθελε ο Αλμπέρτο Τζουλιάνι. Ο Πέριτς πέρασε ουσιαστικά στον αγωνιστικό χώρο στο τρίτο σετ και αγωνίστηκε σφίγγοντας τα δόντια, παρότι είχε κάνει μόλις μια προπόνηση. Ένας από τους κορυφαίους παίκτες της ομάδας του μεγάλου λιμανιού, ο οποίος αγωνίστηκε στο σημερινό ντέρμπι, έχοντας χάσει πολλές προπονήσεις το τελευταίο διάστημα.

Ο Ολυμπιακός έχει αντιμετωπίσει πάρα πολλά προβλήματα στη φετινή σεζόν, όπως ήταν αυτό με τον διαγώνιο, με τους Ερυθρόλευκους να προχωρούν στην αντικατάσταση του Έρμανς Έγκλεσκαλνς με τον Ρενέ Τεπάν, κατά τη διάρκεια της αγωνιστικής περιόδου. Οι Πειραιώτες παρά τα πολλά και σημαντικά προβλήματα που έχουν αντιμετωπίσει κατά τη διάρκεια της φετινής σεζόν, δεν έχουν σταματήσει στιγμή να παλεύουν και αυτό θα συνεχίσουν να κάνουν μέχρι το τέλος. Αλλωστε, οι πέντε πόντοι που απέχουν από την κορυφή είναι μια πολύ μικρή διαφορά, εάν αναλογιστεί κανείς ότι απομένουν ακόμα 6 αγωνιστικές για την ολοκλήρωση των πλέι οφ.

Παράλληλα, ο Ολυμπιακός θα τα δώσει όλα για την κατάκτηση του Κυπέλλου, με τους Ερυθρόλευκους στα ημιτελικά να αντιμετωπίζουν τον ΠΑΟΚ, τον οποίο νίκησαν την προηγούμενη εβδομάδα με 3-0 σετ. Η σεζόν έχει ακόμα δρόμο και το μόνο σίγουρο είναι ότι οι Πειραιώτες θα παλέψουν με όλες τους τις δυνάμεις τόσο στο πρωτάθλημα όσο και στο Κύπελλο. Όλα για όλα, κόντρα στα προβλήματα. Κόντρα σε όλους.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ