Με τον κόσμο στο πλευρό του ο Ολυμπιακός – Ισχύει η κάρτα μέλους και τα διαρκείας του βόλεϊ

Με τον κόσμο στο πλευρό του ο Ολυμπιακός – Ισχύει η κάρτα μέλους και τα διαρκείας του βόλεϊ

Ο Ολυμπιακός υποδέχεται τον Παναθηναϊκό στον Ρέντη (17:00) σε έναν «τελικό» για τη Volley League και με τη βοήθεια του κόσμου του θέλει νίκη για να μείνει ζωντανός για τον τίτλο.

Ο Ολυμπιακός και ο Παναθηναϊκός κοντράρονται στο κλειστό «Μελίνα Μερκούρη» (17:00) σε ένα σπουδαίο ματς, που είναι πιθανό να κρίνει ακόμη και τον φετινό πρωταθλητή.

Οι ερυθρόλευκοι θέλουν μόνο νίκη για να μείνουν ζωντανοί, ενώ αν καταφέρουν να κερδίσουν με 3-0 σετ και δεχτούν λιγότερους από 49 πόντους, τότε θα είναι το απόλυτο φαβορί για την κατάκτηση του τίτλου την τελευταία αγωνιστική.

Η ομάδα του Αλμπέρτο Τζουλιάνι, που διεκδικεί μέχρι τέλους το πρωτάθλημα, ψάχνει με τη βοήθεια του κόσμου της μια μεγάλη νίκη κόντρα στον «αιώνιο» αντίπαλο.

Οι πρωταθλητές Ελλάδας περιμένουν την έξτρα ώθηση του κόσμου ενόψει του αποψινού «τελικού», ενώ είναι σημαντικό να τονιστεί ότι η Κάρτα Μέλους και τα εισιτήρια διαρκείας βόλεϊ ισχύουν κανονικά, για την είσοδο στο γήπεδο.

Από εκεί και πέρα, για τη διευκόλυνση και των οπαδών των Πειραιωτών, η αναμέτρηση θα γίνει στι1 17:00, έτσι ώστε να μην «πέσουν» την ίδια ώρα τόσο το ματς του βόλεϊ με το τριφύλλι, όσο και ο πρώτος ημιτελικός του Κυπέλλου με τον ΠΑΟΚ (19:30).

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ