Ολυμπιακός: Για τη νίκη-πρόκριση στη Θεσσαλονίκη

Ολυμπιακός: Για τη νίκη-πρόκριση στη Θεσσαλονίκη

Οι Ερυθρόλευκες την Τετάρτη (27/4) θα αντιμετωπίσουν τον Αρη στη Θεσσαλονίκη, με στόχο τη νίκη – πρόκριση στους τελικούς της Volleyleague.

Με στόχο την πρόκριση στους τελικούς του πρωταθλήματος, αγωνίζεται την Τετάρτη του Πάσχα (27/4) η ομάδα βόλεϊ Γυναικών του Ολυμπιακού.

Οι πρωταθλήτριες Ελλάδας αντιμετωπίζουν στις 18:00 (live streaming) τον Άρη στη Θεσσαλονίκη, στον δεύτερο ημιτελικό των πλέι οφ της Volley League.

Κόντρα στις «κίτρινες», τα κορίτσια του Θρύλου, μετά τη νίκη (3-0) στο κλειστό του Ρέντη, στον πρώτο ημιτελικό του πρωταθλήματος, θέλουν να φύγουν με το «διπλό» από τη Μίκρα, να κάνουν το 2-0 στη σειρά και να «σφραγίσουν» το εισιτήριο για την τελική φάση!

Δηλώσεις:

Κάρλο Παρίζι: «Είμαστε στα πλέι οφ και η νοοτροπία μας είναι να κοιτάμε παιχνίδι με παιχνίδι, κάτι που κάνουμε από την αρχή. Αύριο, είναι ένα πολύ σημαντικό ματς, ίσως το πιο σημαντικό της σεζόν και θέλουμε όλοι να το κερδίσουμε. Δεν θα είναι εύκολο ματς, το είδαμε και στον πρώτο αγώνα, για αυτό πρέπει να παλέψουμε, όπως κάνουνε πάντα. Είμαστε συγκεντρωμένοι στον αγώνα και αύριο, πρέπει να παίξουμε καλά στην έδρα του αντιπάλου και να πάρουμε τη νίκη και την πρόκριση».

Μελίνα Εμμανουηλίδου: «Βρισκόμαστε στη φάση των πλέι οφ, οπότε αντιλαμβανόμαστε τη σοβαρότητα των αγώνων. Για αυτό και ο μόνος μας στόχος είναι η νίκη στη Θεσσαλονίκη, για να προκριθούμε στους τελικούς και να διεκδικήσουμε τον στόχο μας, που δεν είναι άλλος από το πρωτάθλημα».

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ