«Βόμβες» Ολυμπιακού με Τράβιτσα και Στερν (Vids)

«Βόμβες» Ολυμπιακού με Τράβιτσα και Στερν (Vids)

Ο Ολυμπιακός προχωράει σε δυο σπουδαίες μεταγραφές ενόψει της νέας σεζόν, καθώς φέρνει τον πασαδόρο Ντράγκαν Τράβιτσα και τον διαγώνιο, Τόνσεκ Στερν.

Ο Αλμπέρτο Τζουλιάνι συμφώνησε με τον Ολυμπιακό, υπέγραψε συμβόλαιο διετούς διάρκειας με τον σύλλογο και ξεκίνησε το πλάνο του για την δημιουργία μιας ομάδας που θα επιστρέψει στην κορυφή του ελληνικού βόλεϊ. Ο Ιταλός τεχνικός θα «στήσει» μια ομάδα με τις δικές του επιλογές και τα δικά του «θέλω» και έχει ζητήσει την απόκτηση ενός ξένου πασαδόρου, αλλά και ενός ξένου διαγώνιου που θα κάνει τη διαφορά.

Ο Ολυμπιακός λοιπόν κινήθηκε άμεσα και ενεργοποιεί διπλή «βόμβα», καθώς τα βρήκε σε όλα με τον Ντράγκαν Τράβισα για τη θέση του πασαδόρου, αλλά και με τον Τόνσεκ Στερν, για τη θέση του διαγώνιου. Πρόκειται για δυο σπουδαίες μεταγραφικές κινήσεις από τους ερυθρόλευκους ενόψει της νέας σεζόν, που ανεβάζουν επίπεδο την ομάδα.

Ο Ντράγκαν Τράβιτσα έχει ύψος 2.00, γεννήθηκε στις 28 Αυγούστου 1986 και έφτασε ως την εθνική Ιταλίας, με την οποία κατέκτησε το χάλκινο μετάλλιο στους Ολυμπιακούς Αγώνες του 2012, αργυρό μετάλλιο στα Ευρωβόλεϊ 2011, 2013 και χάλκινο στο Παγκόσμιο Λιγκ (2013, 2014), ενώ κατέκτησε και το πρωτάθλημα Ιταλίας.

Έπαιξε σε Τρεβίζο, Ματσεράτα, Μπέλγκοροντ, Χάλκμπανκ, Μόντενα, Κρέμα, Μιλάνο, Πάντοβα και φέτος στην Περούτζια. Είναι γιός του Λιούμπο Τράβιτσα που ήταν δύο χρόνια προπονητής στον Ολυμπιακό και κατέκτησε το 2003 το πρωτάθλημα.

Από την άλλη ο Στερν παίζει στην Εθνική Σλοβενίας και είναι ύψους 2 μέτρα και θεωρείται ένα από τα καλύτερα διαγώνια «καρφιά» στην Ευρώπη.

Με την εθνική Σλοβενίας κατέκτησε δυο ασημένια μετάλλια στα Ευρωβόλεϊ 2019, 2021, το δεύτερο με προπονητή τον Αλμπέρτο Τζουλιάνι. Και το χρυσό μετάλλιο το 2019 στο Fivb Challenger Cup.

Από εκεί και πέρα ο Στερν αγωνίζεται στην Πιατσέντσα, ενώ έχει παίξει και στις Βερόνα, Βίσλα, Πάντοβα, Ντόχα, Χάλκμπανκ. Αξίζει να σημειωθεί πως ο Στερν έχει στην Ελλάδα και τον αδερφό του Zίγκα Στερν που παίζει στον Φοίνικα Σύρου.

Δείτε τον Ντράγκαν Τράβιτσα: 

Δείτε τον Τόνσεκ Στερν

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ