Παναθηναϊκός – Φοίνικας Σύρου 3-2

Παναθηναϊκός – Φοίνικας Σύρου 3-2

Το πρώτο βήμα για την πρόκριση στον τελικό του League Cup έκανε ο Παναθηναϊκός που κέρδισε με 3-2 σετ τον Φοίνικα Σύρου στο κλειστό του Αγίου Θωμά.

Ο Παναθηναϊκός έκανε το 1-0 στους ημιτελικούς του League Cup καθώς κέρδισε τον Φοίνικα Σύρου με 3-2 σετ στο κλειστό του Αγίου Θωμά στο Μαρούσι και βρίσκεται μία νίκη μακριά από την πρόκριση στον τελικό του θεσμού.

Πλέον στο δεύτερο παιχνίδι της σειράς ο Παναθηναϊκός θέλει τη νίκη, ωστόσο σε περίπτωση ήττας θα πρέπει να κατακτήσει δύο σετ για να οδηγήσει το παιχνίδι στο χρυσό σετ για να καταφέρει να πάρει την πρόκριση στον τελικό της διοργάνωσης.

Οι γηπεδούχοι ξεκίνησαν σαφώς καλύτερα, ωστόσο η ομάδα της Σύρου τους έβαλε δύσκολα και πήρε ένα προβάδισμα με τον Παναθηναϊκό να καταφέρνει να ισοφαρίσει σε 23-23 και στην συνέχεια με πρωταγωνιστές τους Γιακομπσέν και Πρωτοψάλτη πήρε το σετ και έκανε το 1-0.

Ο Φοίνικας, στο δεύτερο σετ, μπήκε για να βγάλει αντίδραση. Ο Παναθηναϊκός ναι μεν είχε τον πρώτο λόγο και το προβάδισμα, όμως οι Στερν και Κόστα έδωσαν πολύ σημαντικές επιθετικές λύσεις στην ομάδα τους για να αποκτήσουν διαφορά και έτσι κατάφεραν να φέρουν το παιχνίδι στα ίσια κάνοντας το 1-1.

Ο Παναθηναϊκός μπήκε με πείσμα στο τρίτο σετ, θέλησε να πάρει και πάλι κεφάλι στο ματς και προηγήθηκε με διαφορά 2-3 πόντων. Ο Φοίνικας πήρε σημαντικούς πόντους από τον διαγώνιό του, όμως ο Γιάκομπσεν πίεσε από το σερβίς και έδωσε λύσεις στους πράσινους που προηγήθηκαν και πάλι κάνοντας το 2-1 στα σετ.

Στο τέταρτο σετ ο Φοίνικας Σύρου μπήκε αποφασισμένος να φέρει το ματς στα ίσα και να διεκδικήσει τη νίκη στο τάι μπρέικ. Προηγήθηκε με διαφορά τριών πόντων, όμως οι πράσινοι ισορρόπησαν το σετ, ωστόσο η ομάδα της Σύρου κατάφερε να φέρει το παιχνίδι στα ίσια και να κάνει το 2-2 και έτσι το ματς οδηγήθηκε στο τάι μπρέικ.

Στο τάι μπρέικ ο Παναθηναϊκός ξεκίνησε πολύ δυνατά την αναμέτρηση και πήρε προβάδισμα, με τον Φοίνικα να καταφέρνει να ισοφαρίσει, ωστόσο οι πράσινοι πήραν και πάλι το προβάδισμα και κατάφεραν ντο διατηρήσουν μέχρι το τέλος επικρατώντας με 15-13 και κάνοντας το 3-2 στα σετ.

Τα σετ: 25-23, 22-25, 25-20, 28-30, 15-13

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ