Ολυμπιακός: Τα εισιτήρια για τους τελικούς σε μπάσκετ και βόλεϊ Γυναικών

Ολυμπιακός: Τα εισιτήρια για τους τελικούς σε μπάσκετ και βόλεϊ Γυναικών

Τα εισιτήρια θα διατίθενται από την Τετάρτη από το γραφείο του Τμήματος Μελών/Φιλάθλων (4/5) στο Γ. Καραϊσκάκης και ώρες 10:00-21:00.

Την έναρξη της διάθεσης των εισιτηρίων για το παιχνίδι της γυναικείας ομάδας μπάσκετ, αλλά και της αντίστοιχης ομάδας στο βόλεϊ, ανακοίνωσε ο Ερασιτέχνης Ολυμπιακός.

Η γυναικεία ομάδα μπάσκετ του πειραϊκού συλλόγου το απόγευμα της Πέμπτης (5/5, 19:00) θα αντιμετωπίσει στο ΣΕΦ τον Παναθηναϊκό, για τον πρώτο τελικό της Α1 και όσοι θέλουν να τον παρακολουθήσουν από κοντά μπορούν να προμηθευτούν εισιτήρια από την Τετάρτη (4/5) από το γραφείο του Τμήματος Μελών/Φιλάθλων και ώρες 10:00-21:00.

Τις ίδιες ώρες και από το ίδιο σημείο θα πραγματοποιείται και η διάθεση των εισιτηρίων για τον τρίτο τελικό της Volley League γυναικών, στον οποίο ο Ολυμπιακός θα υποδεχθεί τον Παναθηναϊκό στον Ρέντη, σε ένα ματς που θα γίνει την Παρασκευή (6/5) στα 18:00.

Οι τιμές είναι 5€ και 10€. Αξίζει να σημειώσουμε ότι ισχύουν οι Κάρτες Μέλους και τα εισιτήρια διαρκείας μπάσκετ και βόλεϊ Γυναικών, ενώ στον πρώτο τελικό της Α1 μπάσκετ, η είσοδος στο ΣΕΦ θα πραγματοποιείται από τη Θύρα 7 (5€) και από τα VIP (10€).

Αναλυτικά:

O ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Σ.Φ.Π., για τον πρώτο τελικό της Α1 μπάσκετ Γυναικών στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας (Πέμπτη 5/5, 19:00) και τον τρίτο τελικό της Volley League Γυναικών στο κλειστό του Ρέντη «Μ. Μερκούρη» (Παρασκευή 6/5, 18:00), με αντίπαλο τον Παναθηναϊκό, ενημερώνει τους φιλάθλους και τα Μέλη του για τα εξής:

Η διάθεση των εισιτηρίων θα ξεκινήσει από την Τετάρτη (4/5) και θα πραγματοποιείται από το γραφείο του Τμήματος Μελών/Φιλάθλων στο «Γ. Καραϊσκάκης» (κάτω από θύρα 19-Εμπορική Στοά), από την Τετάρτη (4/5) και ώρες 10:00-21:00.

Οι τιμές των εισιτηρίων είναι οι ακόλουθες:

Μπάσκετ: 5€, 10€

Βόλεϊ: 5€, 10€ (VIP)

*Ισχύουν οι Κάρτες Μέλους και τα εισιτήρια διαρκείας μπάσκετ και βόλεϊ Γυναικών.

*Στον πρώτο τελικό της Α1 μπάσκετ Γυναικών στο ΣΕΦ, η είσοδος των φιλάθλων θα πραγματοποιείται από τη Θύρα 7 (5€) και από τα VIP (10€).

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ