Παρίζι: «Μεγάλη νίκη, συγχαρητήρια στις παίκτριές μου»

Παρίζι: «Μεγάλη νίκη, συγχαρητήρια στις παίκτριές μου»

Ο προπονητής του Ολυμπιακού μίλησε για το 2-1 απέναντι στον Παναθηναϊκό και έδωσε το σύνθημα ενόψει του τέταρτου τελικού.

Η γυναικεία ομάδα βόλεϊ του Ολυμπιακού επικράτησε στον Ρέντη με 3-1 σετ της αντίστοιχης του Παναθηναϊκού έκανε το 2-1 στη σειρά των τελικών.

Μια εμφάνιση που ικανοποίησε τον Κάρλο Παρίζι, με τον τεχνικό των Πειραιωτών, ωστόσο, να κρατάει χαμηλά την… μπάλα, καθώς ακόμα η ομάδα του χρειάζεται μια νίκη για να κατακτήσει το φετινό πρωτάθλημα, που θα είναι το 9ο συνεχόμενο.

Κάρλο Παρίζι: «Μεγάλη νίκη. Μετά το τρίτο σετ, το παιχνίδι έγινε λίγο περίπλοκο. Κάναμε αρκετά λάθη για παιχνίδι στην έδρα μας. Στο τέταρτο σετ, παρά το γεγονός ότι κυνηγούσαμε στο σκορ, βήμα-βήμα βρήκαμε λύσεις και το κατακτήσαμε. Αξίζουν συγχαρητήρια στις αθλήτριές μου, γιατί ήταν πολύ δυνατές σήμερα! Ήταν μία καλή νίκη και πρέπει να ηρεμήσουμε λίγο και να συγκεντρωθούμε για τον επόμενο αγώνα».

Στέλλα Χριστοδούλου: «Σίγουρα, στους τελικούς κάθε ματς είναι ιδιαίτερο και για εμάς αυτό που έχει σημασία, είναι ότι μετά το αποτέλεσμα στον Αγ. Θωμά, κερδίσαμε στην έδρα μας! Χαίρομαι πολύ που το κάναμε, βγάλαμε αντίδραση, πήραμε μια καθαρή νίκη. Ευχαριστούμε τον κόσμο μας που ήταν στο πλευρό μας, τον χρειαζόμαστε συνέχεια. Έχουμε τώρα το επόμενο ματς στον Αγ. Θωμά, πάμε να τελειώσουμε τη σειρά. Είναι σημαντικό, που κρατήσαμε την έδρα μας, ήμασταν με την πλάτη στον τοίχο και τώρα είμαστε 2-1. Και οι δύο ομάδες είναι πολύ καλές, πολύ δυνατές, θα δώσουμε το 100% στον Αγ. Θωμά. Έχω πίστη στην ομάδα, είμαι σίγουρη ότι μπορούμε να τα καταφέρουμε. Η νίκη σήμερα είναι αφιερωμένη στον Βαγγέλη Ρούσσο».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ