Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός: Έφτασε η ώρα της στέψης

Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός: Έφτασε η ώρα της στέψης

Ο Ολυμπιακός υποδέχεται τον Παναθηναϊκό στο πέμπτο και τελευταίο παιχνίδι της σειράς της VolleyLeague γυναικών σε ένα ματς που θα κρίνει τον πρωταθλητή.

Η ώρα της αλήθειας έφτασε για Ολυμπιακό και Παναθηναϊκό, καθώς το βράδυ της Πέμπτης (12/5, 19:00, «Μελίνα Μερκούρη», Ρέντη) θα τεθούν αντιμέτωποι στον πέμπτο και τελευταίο αγώνα της σειράς των τελικών, με τον νικητή να κατακτά τον φετινό τίτλο.

Οι δύο ομάδες μέχρι τώρα μετρούν από δύο νίκες η κάθε μια στις έδρες τους και αποψινό πέμπτο και τελευταίο παιχνίδι της σειράς θα κρίνει και τον πρωταθλητή της VolleyLeague γυναικών για την σεζόν 2021-2022. Η αναμέτρηση της Πέμπτης θα είναι η όγδοη εφετινή των δύο ομάδων καθώς πέρα από τα ματς της κανονικής περιόδου και τους τελικούς είχαν βρεθεί αντιμέτωπες και στους «16» του Κυπέλλου, με τον Παναθηναϊκό να επικρατεί 3-2 στο κλειστό του Ρέντη (στο μοναδικό ματς που κρίθηκε στο τάι μπρέικ και στο οποίο νίκησε ο φιλοξενούμενος).

Ο τεχνικός του Ολυμπιακού, Κάρλο Παρίζι, δήλωσε: «Μπροστά μας έχουμε τον πέμπτο τελικό, είναι σημαντικό που παίζουμε αυτό το ματς στην έδρα μας, με τον κόσμο μας. Είναι καλό που παίζουμε μετά από λιγότερο από 48 ώρες και το λέω αυτό, γιατί δεν έχουμε χρόνο να σκεφτούμε τόσα πολλά. Πρέπει να μπούμε στο ματς, να τα δώσουμε όλα μπροστά στον κόσμο μας, μπροστά στους φιλάθλους μας και να κερδίσουμε. Ξέρουμε ότι στην έδρα μας παίζουμε πάντα καλύτερα και αυτό θέλουμε να κάνουμε και την Πέμπτη».

Από την πλευρά του, ο προπονητής του Παναθηναϊκού Μπράνκο Γκάιτς είπε: «Το τελευταίο ματς είναι παράδειγμα για όλους μας, πιστεύουμε σε μας. Πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι σε κάθε πόντο του αγώνα. Δεν πρέπει να τους επιτρέψουμε να υπερισχύσουν σε κανένα σημείο. Πρέπει να συγκεντρωθούμε στη δική μας ομάδα και μόνο έτσι θα καταφέρουμε να πάρουμε το πρωτάθλημα».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ