Επίσημο του Φράγκου στον Παναθηναϊκό

Επίσημο του Φράγκου στον Παναθηναϊκό

Την απόκτηση του ακραίου Ανδρέα Φράγκου ανακοίνωσε σήμερα ο Παναθηναϊκός ΑΟ.

Την απόκτηση του ακραίου, Ανδρεά Φράγκου ο οποίος την φετινή σεζόν αγωνιζόταν με την φανέλα του Φοίνικα Σύρου, ανακοίνωσε σήμερα ο Παναθηναϊκός ΑΟ.

Αναλυτικά η σχετική ανακοίνωση:
«Ο Παναθηναϊκός Αθλητικός Όμιλος ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας του με τον ακραίο Ανδρέα Φράγκο για την αγωνιστική σεζόν 2022-2023 για το ανδρικό τμήμα βόλεϊ.

Σπουδαία μεταγραφική προσθήκη για το «τριφύλλι» καθώς ενέταξε στο έμψυχο δυναμικό του τον 33χρονο (2.01 μ.) ακραίο Ανδρέα Φράγκο, ο οποίος την περσινή σεζόν αγωνίστηκε στον Φοίνικα Σύρου.

Ο Φράγκος με σπουδαία καριέρα σε Ελλάδα και Ευρώπη έχει γράψει τη δική του ιστορία στο φιλέ και αναμένεται να ενισχύσει σημαντικά την ομάδα στην επίτευξη των εγχώριων και ευρωπαϊκών στόχων της.

Στις πρώτες του δηλώσεις το νέο μεταγραφικό απόκτημα των «πρασίνων» ανέφερε: «Είμαι πολύ χαρούμενος που θα αγωνιστώ στον Παναθηναϊκό γιατί είναι μια ομάδα με στόχους. Ανυπομονώ να ξεκινήσει η νέα σεζόν. Ο Παναθηναϊκός έχει πλαισιωθεί με ένα αρκετά δυνατό σύνολο αθλητών και εύχομαι η κλάση τους να μετουσιωθεί σε αποτελέσματα».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ