Ανακοίνωσε την Κωνσταντινίδου η ΑΕΚ

Ανακοίνωσε την Κωνσταντινίδου η ΑΕΚ

Η ΑΕΚ ανακοίνωσε επίσημα την έναρξη της συνεργασίας της με την Λαμπρινή Κωνσταντινίδου, η οποία υπέγραψε μονοετές συμβόλαιο με τους «κιτρινόμαυρους».

Την απόκτηση της 25χρονης πασαδόρου, Λαμπρινής Κωνσταντινίδου, ανακοίνωσε με κάθε επισημότητα η ΑΕΚ, που προσέφερε μονοετές συμβόλαιο στη νεαρή παίκτρια.

Η ανακοίνωση:

«Η ΑΕΚ βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την έναρξη της συνεργασίας της με την Λαμπρινή Κωνσταντινίδου. Η 25χρονη (16/09/1996) πασαδόρος, ύψους 1,85 μ., υπέγραψε μονοετές συμβόλαιο και εντάσσεται στο δυναμικό της γυναικείας ομάδας Βόλεϊ του Συλλόγου.

Η Λαμπρινή Κωνσταντινίδου ξεκίνησε το βόλεϊ από τις Ακαδημίες του Ηρακλή Θεσσαλονίκης. Από το 2010 έως το 2014 αγωνίστηκε στη γυναικεία ομάδα του Γηραίου, παίρνοντας τις πρώτες της εμπειρίες στη Volley League. Ακολούθησε το ταξίδι στην άλλη πλευρά του Ατλαντικού όπου συνδύασε σπουδές και βόλεϊ στο Πανεπιστήμιο του Τέξας. Με την επιστροφή της υπέγραψε στον Ολυμπιακό, με τον οποίο κατέκτησε το νταμπλ του 2019, ενώ τη σεζόν 2019-20 φόρεσε τη φανέλα του Άρη. Τη σεζόν 2020-21 ξεκίνησε στη Θέτιδα Βούλας για να «μετακομίσει» τον Δεκέμβριο στο Ισραήλ και τη Μακάμπι Χάιφα (4η θέση στο πρωτάθλημα και φιναλίστ στον τελικό του Κυπέλλου). Την περασμένη αγωνιστική περίοδο φόρεσε τη φανέλα του ΑΟ Θήρας, φτάνοντας έως τον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδος.

Παράλληλα, είναι διεθνής με την Εθνική μας Ομάδα, ενώ έχει περάσει και από όλα τα μικρά ηλικιακά τμήματα της «γαλανόλευκης».

Λαμπρινή, καλώς όρισες στην οικογένεια της ΑΕΚ!»

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ