Συνεχίζει την ενίσχυση η ΑΕΚ: Πήρε και την Κουλίκοβα

Συνεχίζει την ενίσχυση η ΑΕΚ: Πήρε και την Κουλίκοβα

Η ΑΕΚ προχώρησε σε ακόμη μία σημαντική μεταγραφή αφού ανακοίνωσε την 29χρονη κεντρική. Τατιάνα Κουλίκοβα.

Νέα προσθήκη για το γυναικείο τμήμα βόλεϊ της ΑΕΚ! Η Ένωση ανακοίνωσε την απόκτηση της Τατιάνα Κουλίκοβα η οποία υπέγραψε συμβόλαιο για έναν χρόνο με τον Δικέφαλο και αναμένεται να βοηθήσει πολύ με την εμπειρία της.

Η ανακοίνωση της ΑΕΚ:

«Η ΑΕΚ βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την έναρξη της συνεργασίας της με την Τατιάνα Κουλίκοβα. Η 29χρονη (21/11/1993) κεντρική, ύψους 1,90 μ., υπέγραψε μονοετές συμβόλαιο και εντάσσεται στο δυναμικό της γυναικείας ομάδας Βόλεϊ του Συλλόγου.

Η Ρωσίδα αθλήτρια ξεκίνησε την καριέρα της από τη Dinamo Kazan το 2010, όπου παρέμεινε μέχρι το 2014. Tότε μεταγράφηκε στην Voronezh, ενώ την επόμενη σεζόν έπαιξε στην Ufimochka-UGNTU, όπου ήταν μέχρι το 2019. Στη συνέχεια, αγωνίστηκε στην Yenisey Krasnoyarsk και τη σεζόν που ολοκληρώθηκε, τη διένυσε με την Uralochka-NTMK.

Επίσης, αξίζει να σημειωθεί πως η Κουλικόβα έχει κατακτήσει ένα Champions League το 2014, ενώ έχει 4 πρωταθλήματα Ρωσίας και 2 Κύπελλα.

Μετά την επισημοποίηση της συμφωνίας η Tατιάνα Κουλίκοβα δήλωσε στο aek.gr: «Είμαι πολύ χαρούμενη που θα αγωνίζομαι σε έναν μεγάλο σύλλογο όπως η ΑΕΚ, που έχει υψηλούς στόχους για την επόμενη χρονιά. Αλλά και που μου δίνεται η ευκαιρία να γίνω καλύτερη σε μία τόσο καλή ομάδα. Είναι τιμή μου που θα παίζω στην Ελλάδα, που αποτελεί ένα τόσο ξεχωριστό μέρος».

Τατιάνα, καλώς όρισες στην οικογένεια της ΑΕΚ!»

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ