Μαρινάκης: «Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ παραμένει αυτό που τον έταξε η μοίρα: ΝΙΚΗΤΗΣ και ΘΡΥΛΟΣ» (pic)

Μαρινάκης: «Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ παραμένει αυτό που τον έταξε η μοίρα: ΝΙΚΗΤΗΣ και ΘΡΥΛΟΣ» (pic)

Τα θερμά του συγχαρητήρια τόσο στην γυναικεία ομάδα βόλεϊ για την κατάκτηση της κούπας, όσο και στους άνδρας του Ολυμπιακού για την συμμετοχή τους στον τελικό της διοργάνωσης, μετέφερε ο διοικητικός ηγέτης των Ερυθρόλευκων Βαγγέλης Μαρινάκης!

Με μήνυμά του στο επίσημο προφίλ του στο Facebook ο διοικητικός ηγέτης του Ολυμπιακού, Βαγγέλης Μαρινάκης, συνεχάρη τη γυναικεία ομάδα βόλεϊ του συλλόγου για την κατάκτηση του Challenge Cup και την ομάδα ανδρών για τη συμμετοχή της στον τελικό. Ο Έλληνας εφοπλιστής ολοκλήρωσε το διαδικτυακό του μήνυμα με τα εξής: «Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ παραμένει αυτό που τον έταξε η μοίρα: ΝΙΚΗΤΗΣ και ΘΡΥΛΟΣ»!

Αναλυτικά το μήνυμα του ισχυρού άνδρα του Ολυμπιακού:

«Θερμά συγχαρητήρια σε όλους, για την σπουδαία αθλητική ιστορία που έζησε σήμερα η οικογένεια του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ! Οι δύο ομάδες βόλεϊ σε ευρωπαϊκούς τελικούς, την ίδια μέρα! Γεγονός μοναδικό, στα παγκόσμια αθλητικά χρονικά.

Θερμά συγχαρητήρια στην ομάδα των Γυναικών, που κατέκτησε τον ευρωπαϊκό τίτλο γράφοντας μία ακόμα χρυσή σελίδα δόξας!

Θερμά συγχαρητήρια και στην ομάδα Ανδρών για τη συμμετοχή στον τελικό! Για εμάς είναι Πρωταθλητές Ευρώπης.

Η σημαία της υπερηφάνειας των περισσοτέρων Ελλήνων, κυματίζει στις κορυφές και ο ΘΡΥΛΟΣ του Ελληνικού αθλητισμού είναι μια παγκόσμια πολυαθλητική υπερδύναμη.

Από τις ρίζες του Ολυμπισμού μέχρι την σημερινή εκπροσώπηση της αθλητικής Ελλάδας, ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ παραμένει αυτό που τον έταξε η μοίρα: ΝΙΚΗΤΗΣ και ΘΡΥΛΟΣ»

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ