Παναθηναϊκός – Νίκη Αιγινίου 2-3

Παναθηναϊκός – Νίκη Αιγινίου 2-3

Στα πλέι άουτ της Volley League ο Παναθηναϊκός ηττήθηκε με 3-2 σετ στην Κυψέλη από τη Νίκη Αιγινίου και πλέον οι Πράσινοι είναι πολύ κοντά στον υποβιβασμό για πρώτη φορά στην ιστορία τους.

Πολύ κοντά στον υποβιβασμό για πρώτη φορά στην ιστορία του είναι ο Παναθηναϊκός. Οι Πράσινοι στα πλέι άουτ της Volley League έχασαν στην Κυψέλη με 3-2 από τη Νίκη Αιγινίου και πλέον βρίσκονται με την πλάτη στον τοίχο.

Το παιχνίδι ξεκίνησε ιδανικά για το Τριφύλλι και τους παίκτες του που μπήκαν καλύτερα και με όπλο την καλή τους υποδοχή και τα σερβίς κατάφεραν να πάρουν τα πρώτα δύο σετ. Ωστόσο, η συνέχεια δεν έμελλε να είναι το ίδιο καλή για εκείνους.

Οι παίκτες της Νίκη Αιγινίου τα έδωσαν όλα για όλα και κατάφεραν να φέρουν το ματς στα ίσα χάρη στα καλά τους μπλοκ άουτ.

Στο τάι μπρέικ ο Παναθηναϊκός έκανε κάκιστο ξεκίνημα επιτρέποντας στη Νίκη να φτάσει στο 3-0 και το 8-4 με κόντρα επίθεση του Στρούγκαρ. Με άσο του ίδιου παίκτη η Νίκη έφτασε στο 10-4 έχοντας το πάνω χέρι για το δίποντο. Ο Παναθηναϊκός με διαδοχικά λάθη των παικτών του Γιώργου Οικονομίδη έμεινε ζωντανός στη διεκδικήση του αγώνα αλλά μια επίθεση του Μαυροβουνιώτη τελείωσε το παιχνίδι για τους φιλοξενούμενους.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ