Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός 3-0: Πήραν το ντέρμπι οι «πράσινες»

Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός 3-0: Πήραν το ντέρμπι οι «πράσινες»

Ο Παναθηναϊκός επικράτησε του Ολυμπιακού με 3-0 σετ για την 2η αγωνιστική της Volley Lague γυναικών, στο κλειστό του Αγίου Θωμά, έχοντας για κορυφαία την Μάρθα Ανθούλη.

Ο Παναθηναϊκός ήταν καλύτερος από τον Ολυμπιακό σε όλη τη διάρκεια του πρώτου ντέρμπι αιωνίων της χρονιάς και με τη Μάρθα Ανθούλη να πραγματοποιεί μια καταπληκτική εμφάνιση, πήρε τη νίκη με 3-0 σετ (25-19/25-18/25-15), στη 2η αγωνιστική της Volley League γυναικών.

Οι γηπεδούχες μπήκαν δυνατά από το ξεκίνημα και με πρωταγωνίστρια την Ανθούλη, έφτασαν γρήγορα να προηγούνται με έξι πόντους διαφορά (10-6), προβάδισμα το οποίο κράτησαν μέχρι το τέλος του σετ, χωρίς να αντιμετωπίσουν ιδιαίτερα προβλήματα. Ο Ολυμπιακός είχε πολλά προβλήματα στην υποδοχή και το τελικό σκορ του πρώτου σετ (25-19) αντιπροσώπευε την εικόνα της αναμέτρησης.

Διαβάστε επίσης: Ολυμπιακός: Η νέα ατάκα του Μίτσελ για τον Φορτούνη

Το δεύτερο σετ είχε σχεδόν πανομοιότυπη εικόνα με το πρώτο. Οι παίκτριες του Παναθηναϊκού, πήραν και πάλι ένα γρήγορο προβάδισμα 5-1, ενώ η Ανθούλη συνέχισε να πρωτοστατεί στην επίθεση. Οι «ερυθρόλευκες» κατάφεραν να ισοφαρίσουν σε 10-10, μετά από ένα τάιμ άουτ του Γκάιτς ωστόσο, έσπασε τον ρυθμό τους και με καλό μομέντουμ ο Παναθηναϊκός έφτασε στην κατάκτηση και του 2ου σετ με 25-18.

Στο τρίτο σετ η ομάδα του Λορέντσο Μικέλι μπήκε για πρώτη φορά στο ματς αποφασισμένη και με καλές επιλογές στην επίθεση έφτασε στο 3-6. Σε εκείνο το σημείο όμως επήλθε βραχυκύκλωμα στις «ερυθρόλευκες» και με ένα σερί 7-0, οι αθλήτριες του Μπράνκο Γκάιτς έκαναν το 10-6. Ο Ολυμπιακός κατέβασε τη διαφορά στους δύο πόντους (16-14), ένα νέο επιθετικό σερί του Παναθηναϊκού όμως ουσιαστικά τελείωσε το σετ και το ματς, με τις «πράσινες» να πανηγυρίζουν την πρώτη τους νίκη στο πρωτάθλημα.

Παναθηναϊκός: Παπαφωτίου, Ανθούλη, Ανάε, Γκρόθες, Χατζηευστρατιάδου, Μέντιτς και Ρόγκα

Ολυμπιακός: Χριστοδούλου, Κούμπουρα, Γουίντερς, Σάλας, Εμμανουηλίδου, Άλμπρεχτ και Κοσμά

Τα σετ: 25-19, 25-18, 25-15

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ