Παναθηναϊκός – ΠΑΟΚ 3-1: Πήραν το ντέρμπι οι «πράσινοι»

Παναθηναϊκός – ΠΑΟΚ 3-1: Πήραν το ντέρμπι οι «πράσινοι»

Ο Παναθηναϊκός επικράτησε του ΠΑΟΚ με 3-1 σετ, για τη 2η αγωνιστική της Volley League και πανηγύρισε τη νίκη στο πρώτο ντέρμπι της σεζόν.

Ο Παναθηναϊκός νίκησε με 3-1 τον ΠΑΟΚ στο πρώτο ντέρμπι της φετινής Volley League Ανδρών, σε ένα συναρπαστικό παιχνίδι που κρίθηκε στις λεπτομέρειες. Ο «Δικέφαλος» είχε διαδοχικά σετ μπολ στο πρώτο και στο τρίτο σετ αλλά τα έχασε λόγω του κακού σερβίς του, ενώ ο τελευταίος πόντος του αγώνα κατακτήθηκε με ατομικό μπλοκ του Κουβανού διαγώνιου των «πράσινων», Ερνάντες.

Στο πρώτο σετ οι φιλοξενούμενοι ξεκίνησαν καλύτερα ωστόσο ένα σερί 5-0 έδωσε το προβάδισμα στον Παναθηναϊκό (12-11). Με τις δύο ομάδες να πηγαίνουν χέρι-χέρι, ο ΠΑΟΚ ήταν αυτός που έφτασε στο πρώτο σετ μπολ, με τον «Δικέφαλο» να χάνει έξι ευκαιρίες να κατακτήσει το σετ, με τους «πράσινους» μα εκμεταλλεύονται την πρώτη δική τους ευκαιρία και να κάνουν το 31-29.

Διαβάστε επίσης: Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός 20-5: Οι ερυθρόλευκοι «βύθισαν» τον Παναθηναϊκό

Το σκηνικό ήταν σχεδόν ίδιο στο δεύτερο σετ, με τον Παναθηναϊκό να έχει τον έλεγχο ως το 17-15, τον ΠΑΟΚ όμως με ένα σερί 4-0 να φτάνει στο 19-17 και να ισοφαρίζει σε 1-1 σετ με 25-23. Οι γηπεδούχοι ήταν αρκετά καλύτεροι στο τρίτο σετ και διατηρούσαν προβάδισμα ασφαλείας με τέσσερις πόντους, φτάνοντας τελικά στην κατάκτηση με 25-21.

Εντυπωσιακό σε εξέλιξη ήταν και το τέταρτο σετ, στο οποίο ο ΠΑΟΚ είχε ξανά τρεις ευκαιρίες να μείνει ζωντανός στο ματς, που πέρασαν αναξιοποίητες. Το «τριφύλλι», από την άλλη, τελείωσε το ματς μετά από λάθος του ΠΑΟΚ και πόντους του Φράγκου και του Ερνάντεζ.

Τα σετ: 31-29, 23-25, 25-21, 26-28

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ