Ολυμπιακός – Κηφισιά 3-0: Άνετος και ωραίος στα ημιτελικά του League Cup

Ολυμπιακός – Κηφισιά 3-0: Άνετος και ωραίος στα ημιτελικά του League Cup

Χωρίς να αντιμετωπίσει ιδιαίτερα προβλήματα, ο Ολυμπιακός επιβλήθηκε της Κηφισιάς με 3-0 σετ εντός έδρας και πήρε την πρόκριση για τα ημιτελικά του League Cup.

Την πρόκριση για τα ημιτελικά του ελληνικού League Cup πανηγύρισε ο Ολυμπιακός, ο οποίος επικράτησε με 3-0 σετ της Κηφισιάς στο κλειστό «Μελίνα Μερκούρη», διπλασιάζοντας τις νίκες του επί του αποψινού του αντιπάλου με το 3-0 του πρώτου αγώνα.

Οι «ερυθρόλευκοι» ουσιαστικά φάνηκε να δυσκολεύονται στο πρώτο σετ, όμως στη συνέχεια κυριάρχησαν, επέβαλλαν τον ρυθμό τους και εν τέλει έφτασαν στη νίκη, και θα αντιμετωπίσουν τον Φοίνικα Σύρου για μια θέση στον μεγάλο τελικό της διοργάνωσης.

Στο πρώτο σετ έγινε ένα πολύ ωραίο παιχνίδι, με τους δύο αντιπάλους να παίρνουν δύσκολους πόντους και να παραμένουν κοντά στο σκορ, χωρίς καμία από τις ομάδες να μπορεί να ξεφύγει και να αποκτήσει ένα καλό προβάδισμα. Ο Ολυμπιακός ωστόσο ήταν εκείνος που κατάφερε να επιβληθεί, φτάνοντας στο 28-26 για το 1-0.

Στο δεύτερο σετ οι παίκτες του Αλμπέρτο Τζουλιάνι κυριάρχησαν μέσα στο τάραφλεξ, κάνοντας ό,τι θέλουν και χτίζοντας από νωρίς μια καλή διαφορά που τους επέτρεψε να κλείσουν γρήγορα το σετ και να φτάσουν με χαρακτηριστική άνεση στο 2-0 με το 25-15.

Στο τρίτο, και τελευταίο σετ, οι «ερυθρόλευκοι» ήλεγχαν το ματς, όμως η Κηφισιά έβρισκε τον τρόπο να μένει κοντά στο σκορ να προσπαθεί να βρει την στιγμή της για να κάνει την τελική της αντεπίθεση. Ο Ολυμπιακός όμως μπόρεσε να κρατήσει τα ηνία και να φτάσει στο 25-23, για το τελικό 3-0 και να πάρει έτσι την πρόκριση στην επόμενη φάση.

Τα σετ: 28-26, 25-15, 25-23

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ