Η λιποθυμία της Εμμανουηλίδου και το χειροκρότημα των οπαδών του Άρη (vid)

Η λιποθυμία της Εμμανουηλίδου και το χειροκρότημα των οπαδών του Άρη (vid)

Βίντεο διαρκείας ενάμιση λεπτού, ανέβασε στην σελίδα του ο Άρης με την οποία δείχνει την διεθνή κεντρικής του ΑΟ Θήρας, Μελίνας Εμμανουηλίδου. Οι πρώτες βοήθειες που της παρείχαν δύο γιατροί, οπαδοί των κίτρινων, αλλά και τα χειροκροτήματα του κόσμου των γηπεδούχων.

Μια πολύ όμορφη στιγμή, που δεν βλέπουμε συχνά στα ελληνικά γήπεδα, σημειώθηκε στον πρόσφατο ημιτελικό των πλέι οφ της Volleyleague γυναικών, ανάμεσα στον Άρη και τον ΑΟ Θήρας.

Η κεντρική των φιλοξενούμενων, Μελίνα Εμμανουηλίδου έχασε τις αισθήσεις της στο τέλος του τρίτου σετ. Αμέσως, έσπευσαν να της παράσχουν τις πρώτες βοήθειες δύο γιατροί φίλοι του Άρη ενώ στο τέλος η αθλήτρια χειροκροτήθηκε θερμά από τους οπαδούς των κίτρινων!

Η διοίκηση των «κίτρινων» με ανάρτηση της παρέθεσε βίντεο από το περιστατικό δίνοντας τη δική της εκδοχή για το περιστατικό της λιποθυμίας της παίκτριας, ύστερ από τη χθεσινή (16/4) καταγγελία του ΑΟ Θήρας και τις δηλώσεις της Εμμανουηλίδου για την ατμόσφαιρα που επικρατούσε στο κλειστό της Πυλαίας, όπου έγινε ο αγώνας.

Η ανάρτηση του Άρη σημειώνει

«Μπορεί η πίεση του αγώνα να ήταν μεγάλη, αλλά για ακόμα μια φορά ο φίλαθλος κόσμος του Άρη, έδειξε το μεγαλείο του. Στο 3ο σετ και όταν η ομάδα μας προηγήθηκε με 24-22, η αθλήτρια του ΑΟ Θήρας, Μελίνα Εμμανουηλίδου, ένιωσε μια προσωρινή αδιαθεσία από την πίεση του αγώνα

Σε εκείνο το σημείο, όλο το γήπεδο χειροκροτούσε παρατεταμένα μέχρι να σηκωθεί η αθλήτρια του ΑΟ Θήρας, ενώ 2 γιατροί φίλοι της ομάδας του Άρη, έσπευσαν αμέσως στον αγωνιστικό χώρο, για να της παρέχουν τις πρώτες βοήθειες.

Όπως αποδείχτηκε δεν είχε κάτι σοβαρό, καθώς άμεσα σηκώθηκε και ολοκλήρωσε κανονικά όλο τον αγώνα χωρίς απολύτως κανένα πρόβλημα…».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ