Τείχος-Γκουσταβάο: Ποιος είναι ο Βραζιλιάνος «κεντρικός» που υπογράφει στον Ολυμπιακό… (vid)

Τείχος-Γκουσταβάο: Ποιος είναι ο Βραζιλιάνος «κεντρικός» που υπογράφει στον Ολυμπιακό… (vid)

Οι Περαιώτες φέρνουν στην χώρας μας τον Βραζιλιάνο κεντρικό Γκουσταβάο, δείχνοντας πως στοχεύουν ψηλά στη φετινή σεζόν.

Ο μήνας Ιανουάριος είναι πάντα ο μήνας που ο μεταγραφικός πυρετός ανεβαίνει κατακόρυφα. Είναι ο μήνας στον οποίο οι ομάδες στοχεύουν στην ενίσχυση τους, αλλά και σε διορθωτικές «πινελιές».

Έτσι λοιπόν και με την σειρά τους οι ομάδες της Volley League Ανδρών προχωρούν σε μεταγραφικές κινήσεις.

Μετά τον Παναθηναϊκό και τον Μπρέντεν Σάντερ, αδερφό του σπουδαίου Τέιλορ και τον Φοίνικα Σύρου και τον Μανού Φουρτάδο, ήταν η σειρά του Ολυμπιακού να δώσει την δική του απάντηση.

Οι ερυθρόλευκοι κινήθηκαν αστραπιαία και έφεραν στην χώρα μας τον 36χρονο και ύψους 2.15 κεντρικό, Γκουστάβο Μπονάτο πιο γνωστό ως Γκουσταβάο, προκειμένου να ενισχυθούν εν’ όψει της συνέχειας στο πρωτάθλημα και κυρίως στην Ευρώπη, όπου μαζί με τους «πράσινους» έχουν ως στόχο την κατάκτηση του Challenge Cup.

Διαβάστε επίσης: Μια Κυριακή που έχει να… πει πολλά

Καλύτερος μπλοκέρ του περσινού Champions League. Και με βιογραφικό αξιοζήλευτο. Ο Ολυμπιακός δεν έχασε λοιπόν την ευκαιρία από τη στιγμή που βρήκε τον απαραίτητο… χώρο δράσης. Τον έφερε στην Ελλάδα, τον πέρασε από «κόσκινο» (μια διαδικασία δοκιμής που κράτησε μια εβδομάδα) και τελικά τον υπέγραψε.

Ο Γκουσταβάο έχει αγωνιστεί τις περισσότερες χρονιές στην πατρίδα του, ένα ιδιαίτερα δυνατό πρωτάθλημα, ενώ στην Ευρώπη πέρασε με μεγάλη επιτυχία από το Βέλγιο και τη Νόλικο Μασέικ με την οποία έκανε τόσο καλή χρονιά σε σημείο ο κόσμος να τον ψηφίσει καλύτερο κεντρικό της διοργάνωσης.

Μάλιστα αξίζει να σημειώσουμε πως για την περίπτωση του Βραζιλιάνου κεντρικού είχαν ενδιαφερθεί στην προηγούμενη μεταγραφική περίοδο τόσο ο Παναθηναϊκός όσο και ο ΠΑΟΚ, με τις διαπραγματεύσεις να μην καταλήγουν σε γάμο και στις δύο περιπτώσεις.

Έτσι οι Πειραιώτες με την προσθήκη του Γκουσταβάο δυναμώνουν ακόμη περισσότερο στο μπλοκ, με τον Βραζιλιάνο να τονώνει την ποιότητα του ρόστερ του Ολυμπιακού, στην προσπάθεια που θα κάνουν οι ερυθρόλευκοι για την κατάκτηση των εγχώριων τίτλων όσο και στο «κυνήγι» μιας ευρωπαϊκής διάκρισης.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ