Τζουλιάνι: «Ξεκινήσαμε νευρικά, αλλά στη συνέχεια βελτιωθήκαμε»

Τζουλιάνι: «Ξεκινήσαμε νευρικά, αλλά στη συνέχεια βελτιωθήκαμε»

Ο Ιταλός προπονητής μίλησε για την εμφάνιση του Ολυμπιακού στο παιχνίδι με την Στεάουα Βουκουρεστίου και τη νίκη των Πειραιωτών με 3-1 σετ.

Ο Ολυμπιακός επικράτησε με 3-1 σετ της Στεάουα Βουκουρεστίου στον Ρέντη και έκανε το πρώτο βήμα για την πρόκριση στα ημιτελικά του Challenge Cup. Οι Ερυθρόλευκοι δεν ξεκίνησαν καλά το παιχνίδι, αλλά μετά το δεύτερο σετ ανέβασαν την απόδοσή τους και έφτασαν σε μια σχετικά άνετη νίκη.

Διαβάστε επίσης: Νέος χαμός για την ΕΠΟ: «Να παραιτηθεί αύριο ο Φιλιππούσης» (vid)

Στην αντίδραση που έβγαλαν οι Πειραιώτες μετά το χαμένο σετ στάθηκε και ο τεχνικός της ομάδας του μεγάλου λιμανιού, Αλμπέρτο Τζουλιάνι, ο οποίος μετά την ολοκλήρωση της αναμέτρησης ανέφερε: «Κατά τη γνώμη μου, ξεκινήσαμε νευρικά στο πρώτο σετ, στη συνέχεια βελτιωθήκαμε, η Στεάουα είναι μια πολύ δυνατή ομάδα, την ξέραμε πολύ καλά, την περιμέναμε να παίξει καλά, όπως και έγινε. Και βεβαίως, είμαστε χαρούμενοι για τη πρώτη νίκη που ήρθε, αλλά πρέπει να συγκεντρωθούμε, γιατί και το δεύτερο παιχνίδι θα είναι επίσης δύσκολο. Το μπρέικ πόιντ ήταν το κλειδί του αγώνα, ειδικά στο μπλοκ. Σε κάποιες δύσκολες επιθέσεις, ακουμπήσαμε αυτές τις μπάλες, ήταν πολύ σημαντικό. Επίσης, το πώς διαχειριστήκαμε τα δύσκολα σερβίς τους. Το δεύτερο ματς, ελπίζω να έχει την ίδια εξέλιξη με το σημερινό. Σεβόμαστε πολύ τη Στεάουα, καθώς είναι μια πολύ δυνατή ομάδα και θέλουμε να συγκεντρωθούμε σε αυτό το παιχνίδι».

Από την πλευρά των παικτών μίλησε ο Σαλβαδόρ Ιντάλγκο, ο οποίος τόνισε: «Σε αυτή τη φάση που έχουμε φτάσει, όλες οι ομάδες είναι πολύ καλές και παίζουν πολύ ανταγωνιστικό βόλεϊ. Στο πρώτο σετ, κατάφεραν και μας έβγαζαν από το δικό μας σερβίς. Δεν μπορούσαμε, λοιπόν, να κατακτήσουμε 2-3 πόντους σερί, για να πάρουμε κεφάλι στο σκορ. Όταν τους πιέζαμε, έβρισκαν συνεχώς λύσεις. Αυτό άλλαξε στη συνέχεια, βελτιωθήκαμε στην υποδοχή μας, η μπάλα πήγε στον πασαδόρο μας και επιθετικά ήμασταν όπως έπρεπε να είμαστε.

Επιπλέον, βελτιωθήκαμε πολύ και στο μπλοκ. Αυτά τα δύο μας έδωσαν τις λύσεις για τη συνέχεια. Από το δεύτερο σετ, βελτιώσαμε πολύ και το σερβίς μας. Παίξαμε πολύ πιο επιθετικά, με περισσότερη ενέργεια. Αυτό μας έδωσε λύσεις και στο μπλοκ. Αντιδράσαμε πολύ καλά και στο δικό τους το σερβίς. Γενικά, ίσως κάναμε το καλύτερο φετινό μας παιχνίδι, παίξαμε σαν πραγματική ομάδα, είμαστε φέτος μια δεμένη ομάδα, μαζί στα κάτω μας, μαζί και στα πάνω μας και ελπίζω, να συνεχιστεί αυτό το δέσιμο και στη συνέχεια».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ