Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός 0-3: Πήραν το ντέρμπι οι «πράσινες»

Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός 0-3: Πήραν το ντέρμπι οι «πράσινες»

Ο Παναθηναϊκός επικράτησε με 3-0 σετ του Ολυμπιακού στο ντέρμπι της 13ης αγωνιστικής της Volley League γυναικών.

Την νίκη με 3-0 σετ πανηγύρισε ο Παναθηναϊκός στο «Μ.Μερκούρη» επί του Ολυμπιακού στο μεγάλο ντέρμπι της 13ης αγωνιστικής της Volley League γυναικών.

Το Τριφύλλι είχε τις λύσεις σε όλα τα κρίσιμα σημεία του παιχνιδιού και κατάφερε να πάρει την νίκη, ανεβαίνοντας έτσι στην τρίτη θέση του βαθμολογικού πίνακα με 30 βαθμούς. Στην τέταρτη θέση οι ερυθρόλευκες με 28.

Με την ομάδα του Λορέντζο Μιτσέλι βέβαια να προέρχεται από το ταξίδι στην Τσεχία για την αναμέτρηση με την Μπρνο, ενώ και η Σάλας αγωνίστηκε με πυρετό. Φυσικά ο δρόμος ακόμη είναι μακρύς με τις βελτιωτικές κινήσεις και προσθήκες που έχουν γίνει να αναμένεται να αλλάξουν άρδην την εικόνα του Ολυμπιακού στη συνέχεια.

Διαβάστε επίσης: Άρης – ΠΑΟΚ 77-70: Πήραν το ντέρμπι της Θεσσαλονίκης οι «κιτρινόμαυροι»

Οι δύο ομάδες πήγαιναν πόντο πόντο στη μεγαλύτερη διάρκεια του πρώτου σετ και καμία δεν κατάφερνε να ξεφύγει μέχρι το 14-14. Σε εκείνο το σημείο οι πράσινες κατάφεραν να τρέξουν 6-2 για να προηγηθούν με 16-20, κάνοντας το 1-0 με το 22-25.

Στο δεύτερο σετ ο Ολυμπιακός έβγαλε αντίδραση, προηγούμενος με 12-8, με τις «πράσινες» να προσπερνούν στο σκορ με 13-14, για να κλείσουν το σετ με 20-25.

Στο τρίτο και τελευταίο σετ ο Ολυμπιακός έκανε αλλαγές, πίεσε στο σερβίς και κατάφερε να φέρει το σετ στα ίσα στο 16-16. Οι ερυθρόλευκες έμειναν κοντά στο σκορ μέχρι το 17-18. Τότε οι πράσινες έτρεξαν ένα σερί 5-0, το οποίο και τους χάρισε τη νίκη με 25-20.

Τα σετ: 22-25, 20-25, 20-25

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ