Τζουλιάνι: «Είμαι πολύ χαρούμενος, παίξαμε πάρα πολύ καλό βόλεϊ»

Τζουλιάνι: «Είμαι πολύ χαρούμενος, παίξαμε πάρα πολύ καλό βόλεϊ»

Ο προπονητής του Ολυμπιακού μίλησε για τη νίκη των Πειραιωτών στη Ρουμανία και την πρόκριση στα ημιτελικά του Challenge Cup.

Μόλις 44 λεπτά χρειάστηκε ο Ολυμπιακός για να σφραγίσει την πρόκριση στα ημιτελικά του Challenge Cup, όπου θα αντιμετωπίσει τον Παναθηναϊκό.

Ο Αλμπέρτο Τζουλιάνι μετά την ολοκλήρωση της αναμέτρησης εξέφρασε τη χαρά του για την πρόκριση της πειραϊκής ομάδας στα ημιτελικά της ευρωπαϊκής διοργάνωσης.

Διαβάστε επίσης: Ο Θρύλος της Ευρώπης για 15η φορά σε ημιτελικά!

«Είμαι χαρούμενος, γιατί κερδίσαμε τα δύο πρώτα σετ, παίζοντας πάρα πολύ καλό βόλεϊ, σε όλα τα στοιχεία, στο side out, στο σερβίς, στο μπλοκ. Ήμασταν πολύ καλοί. Στη συνέχεια, ο συνδυασμός ότι μπήκε η… δεύτερη ομάδα και κέρδισε το παιχνίδι, με ικανοποιεί περισσότερο. Σίγουρα, έπαιξε ρόλο το πρώτο σετ, βέβαια ο αντίπαλος επειδή γνώριζε την κατάσταση ήταν παραπάνω νευρικός, αλλά και στο δεύτερο σετ συνεχίσαμε να παλεύουμε και γενικά, ήμασταν πάρα πολύ δυνατοί».

Ραφαήλ Κουμεντάκης: «Ήρθαμε πολύ αποφασισμένοι, μπήκαμε από τον πρώτο πόντο ξέροντας ότι το ματς δεν έχει επιστροφή. Κάναμε πολύ καλή δουλειά, την καλύτερη δουλειά σε δύο σετ, σερβίραμε πάρα πολύ καλά, δεν δώσαμε κανένα περιθώριο στον αντίπαλο να αντιδράσει. Τον… πιάσαμε, μεταφορικά, από τον λαιμό! Νομίζω, ότι η πρόκριση ήρθε πολύ δίκαια. Είναι πάρα πολλά τα παιχνίδια φέτος και χρειάζονται όλα τα παιδιά, θα χρειαστούν και στο μέλλον. Είμαστε μια καλή ομάδα, έχουμε πραγματικά 14 αθλητές που μπορούν να παίξουν ανά πάσα στιγμή και στο μέλλον θα φανεί αυτό».

Ανέστης Δαλακούρας: «Σίγουρα, καλύτερα δεν μπορούσε να πάει. Προκριθήκαμε γρήγορα, το κάναμε 2-0, έφυγε το άγχος από πάνω μας, γιατί η Στεάουα είναι μια πολύ καλή ομάδα, την είχαμε δει και στην έδρα μας, αλλά μπήκαμε δυνατά, αποφασισμένα, τους πιέσαμε και πήραμε τα δύο σετ που χρειαζόμασταν. Η ομάδα συνέχισε έπαιξε καλά και καταφέραμε και πήραμε τη νίκη με τη… δεύτερη ομάδα, που έδειξε ότι μπορεί να βοηθήσει όποτε χρειαστεί. Ξέρουμε, ότι υπάρχουν παιδιά από τον πάγκο που μπορούν ανά πάσα στιγμή να παίξουν βασικοί και να βοηθήσουν. Αυτό ανήκει στο χαρακτήρα της ομάδας, όπως δουλεύει η ομάδα έχει γίνει συνήθεια».

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ