Το άγνωστο δράμα του Αλμπέρτο Τζουλιάνι

Το άγνωστο δράμα του Αλμπέρτο Τζουλιάνι

Λίγες ώρες πριν τον καθοριστικό ημιτελικό του Ολυμπιακού με τον Φοίνικα Σύρου για το Λιγκ Καπ, ο προπονητής των «ερυθρόλευκων» πέρασε το προσωπικό του δράμα.

Ο Ολυμπιακός αντιμετωπίζει απόψε (21/1, 21:30) τον Φοίνικα Σύρου για τη ρεβάνς του πρώτου ημιτελικού του Λιγκ Καπ στο βόλεϊ, με σκοπό να ανατρέψει το εις βάρος του σκορ του πρώτου αγώνα και να πάρει την πρόκριση. Ο Αλμπέρτο Τζουλιάνι θα οδηγήσει την ομάδα του, με τον Ιταλό κόουτς ωστόσο να έχει να αντιμετωπίσει ένα προσωπικό πρόβλημα.

Μετά το τέλος του πρώτου παιχνιδιού στη Σύρο, ο προπονητής των «ερυθρόλευκων», έφυγε εσπευσμένα για την Ιταλία καθώς ο πατέρας της γυναίκας του ήταν στα τελευταία του. Τελικά επέστρεψε τα ξημερώματα Σαββάτου στις 2.30 πμ, όπως ήταν προγραμματισμένο, βρέθηκε κανονικά στην πρωινή προπόνηση της ομάδας και το βράδυ θα καθίσει στον πάγκο των Πειραιωτών.

Διαβάστε επίσης: Ταρίκ Μπλακ: Μία πολυτέλεια στο ρόστερ του Ολυμπιακού (pics, vids)

Ο πεθερός του Τζουλιάνι πέθανε το Σάββατο και η κηδεία του θα γίνει τη Δευτέρα (23/1), με τον προπονητή του Ολυμπιακού να μην καταφέρει να παραβρεθεί, καθώς θα βρίσκεται μαζί με την ομάδα στη Ρουμανία για τη ρεβάνς της αναμέτρησης με τη Στεάουα Βουκουρεστίου για το CEV Cup.

Θυμίζουμε ότι στο ματς της Σύρου, οι νησιώτες είχαν επικρατήσει με 3-1 σετ κι έτσι ο Ολυμπιακός πρέπει να πάρει 4 σετ (3-0 ή 3-1 και το χρυσό σετ) για να προκριθεί στον τελικό όπου λογικά θα είναι ο Παναθηναϊκός (3-0 τον Μίλωνα).

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ