Ολυμπιακός: «Στροφή» στο πρωτάθλημα, κόντρα στο Αιγάλεω

Ολυμπιακός: «Στροφή» στο πρωτάθλημα, κόντρα στο Αιγάλεω

Επιστροφή στις εγχώριες διοργανώσεις για τη γυναικεία ομάδα βόλεϊ του Ολυμπιακού, κόντρα στο Αιγάλεω (04/02), για την 15η αγωνιστική της Volley League.

Μετά τη σπουδαία νίκη (3-0) επί της Ντούκλα Λίμπερετς στο Ρέντη, στο πρώτο ματς των οκτώ καλύτερων ομάδων του CEV Cup, ο Ολυμπιακός επιστρέφει στην Volley League γυναικών.

Το Σάββατο (4/2) στις 19:30, η ομάδα βόλεϊ γυναικών του Ολυμπιακού υποδέχεται το Αιγάλεω στο κλειστό του Ρέντη «Μ. Μερκούρη», στο πλαίσιο της 15ης αγωνιστικής της Volley League.

Διαβάστε επίσης: Την άμεση παρέμβαση της ΟΥΕΦΑ για να βάλει stop στην «λαίλαπα» Μπένετ και ΕΠΟ στην διαιτησία ζήτησε ο Ολυμπιακός!

Κόντρα στο Αιγάλεω, οι «ερυθρόλευκες» θέλουν να πανηγυρίσουν ένα ακόμα «καθαρό» τρίποντο στην έδρα τους και να συνεχίσουν νικηφόρα την πορεία τους στο πρωτάθλημα.

Δηλώσεις:

Γεωργίνα Αντωνακάκη:

«Είναι μια κουραστική περίοδος για την ομάδα μας, με πολλά παιχνίδια και θα ακολουθήσουν και πολλά ταξίδια ακόμα. Για αυτό το λόγο, αύριο πρέπει να παίξουμε συγκεντρωμένα και ποιοτικά απέναντι στο Αιγάλεω, ώστε να πάρουμε καθαρό τρίποντο, πηγαίνοντας στα επόμενα παιχνίδια με αυτοπεποίθηση και όσο πιο ξεκούραστα γίνεται».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ