Ολυμπιακός: Τα τελευταία εισιτήρια για το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό

Ολυμπιακός: Τα τελευταία εισιτήρια για το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό

Από πού θα διατίθενται την Τρίτη (7/2) τα τελευταία εισιτήρια για το ευρωπαϊκό ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό (20:00).

Σε ρυθμούς ντέρμπι κινούνται πλέον άπαντες στην ομάδα βόλεϊ του Ολυμπιακού, με τους Ερυθρόλευκους να αντιμετωπίζουν το βράδυ της Τρίτης (7/2, 20:00) τον Παναθηναϊκό στο κλειστό του Ρέντη, στο πρώτο παιχνίδι της ημιτελικής φάσης του Challenge Cup.

Το γήπεδο αναμένεται να είναι κατάμεστο, με τον κόσμο του Ολυμπιακού να ετοιμάζεται να μετατρέψει το κλειστό του Ρέντη σε… καμίνι.

Διαβάστε επίσης: Καραπαπάς: «Ντράπηκε και η ντροπή» (pic)

Τα εισιτήρια που έχουν απομείνει για το ντέρμπι είναι ελάχιστα και όπως ενημέρωσε ο Ερασιτέχνης Ολυμπιακός, θα διατίθενται την Τρίτη (7/2) από τις 10:00 έως τις 17:00 από το γραφείο του Τμήματος Μελών/Φιλάθλων στο γήπεδο «Γ. Καραϊσκάκης» (κάτω από θύρα 19-Εμπορική Στοά) και στη συνέχεια από τις 17:30 (σ.σ  εφόσον υπάρχουν ακόμα) από το κλειστό του Ρέντη.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

O ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Σ.Φ.Π., για τον αυριανό (7/2) πρώτο ημιτελικό του Challenge Cup στο κλειστό του Ρέντη «Μ. Μερκούρη», με αντίπαλο τον Παναθηναϊκό, ενημερώνει τους φιλάθλους και τα Μέλη του:

Τα εναπομείναντα εισιτήρια θα διατίθενται την Τρίτη (7/2) από τις 10:00 έως τις 17:00, στο γραφείο του Τμήματος Μελών/Φιλάθλων στο «Γ. Καραϊσκάκης» (κάτω από θύρα 19-Εμπορική Στοά) και στη συνέχεια, από τις 17:30, εφόσον υπάρχουν ακόμα (θα υπάρξει σχετική ενημέρωση) από το Ρέντη.

Οι τιμές των εισιτηρίων είναι: 10€ (κεντρική κερκίδα), 20€ (VIP), 30€ court seats (δεύτερη σειρά), 50€ court seats (πρώτη σειρά).

*Υπενθυμίζεται, ότι δεν ισχύει η Κάρτα Μέλους, παρά μόνο τα εισιτήρια διαρκείας του βόλεϊ.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ