Μαγκιά του Ολυμπιακού: «Να γίνει το παιχνίδι έστω…»

Μαγκιά του Ολυμπιακού: «Να γίνει το παιχνίδι έστω…»

Σε ένα πολύ δύσκολο βράδυ για το ελληνικό βόλεϊ, ο Ολυμπιακός έδειξε αθλητική μαγκιά και ζήτησε να γίνει το παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό, παρά τα όσα συνέβησαν στο κλειστό του Αγίου Θωμά.

Να πραγματοποιηθεί κανονικά το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό και να μην κριθεί η τύχη του ημιτελικού του CEV Challenge Cup στον αθλητικό δικαστή της Ευρωπαϊκής Ομοσπονδίας ζήτησε ο Ολυμπιακός στη σύσκεψη που έγινε με τον παρατηρητή, Μπόρις Χαλάτσεφ.

Οι Πειραιώτες, παρά τα επεισόδια που έγιναν νωρίτερα στο κλειστό του Αγίου Θωμά και είχαν ως αποτέλεσμα την εκκένωση του γηπέδου, στη σύσκεψη που πραγματοποιήθηκε ζήτησαν από τον παρατηρητή να διεξαχθεί κανονικά το παιχνίδι, αύριο ή μεθαύριο.

Διαβάστε επίσης: Γιδόπουλος κατά Μελισσανίδη: «Έτσι μικραίνεις την ΑΕΚ, δεν θέλουμε το πρωτάθλημα της… μεζούρας»!

Οσα έχουν συμβεί από τις 18:30, όπως είναι απόλυτα λογικό, προκάλεσαν κόπωση στις αποστολές των δύο ομάδων, με τα δακρυγόνα να έχουν δημιουργήσει προβλήματα και στους παίκτες, οι οποίοι ήταν αδύνατο να μπουν να παίξουν μετά τα όσα έγιναν.

Ο Ολυμπιακός, δείχνοντας αθλητική μαγκιά, δεν θέλησε το παιχνίδι να κριθεί στον αθλητικό δικαστή και ζήτησε να γίνει το παιχνίδι, αύριο ή μεθαύριο, αφού τη δεδομένη στιγμή, μετά τα όσα έγιναν στο κλειστό του Αγίου Θωμά, ήταν  αδύνατο να διεξαχθεί η αναμέτρηση.

Τελικά στην τελευταία σύσκεψη που πραγματοποιήθηκε μαζί με τον παρατηρητή αποφασίστηκε η οριστική αναβολή της αναμέτρησης για αύριο Πέμπτη (16/02) στις 14:30.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ