Χριστοφιδέλης: «Θέατρο του παραλόγου από την πρώτη στιγμή ο ΠΑΟΚ»

Χριστοφιδέλης: «Θέατρο του παραλόγου από την πρώτη στιγμή ο ΠΑΟΚ»

Ο αρχηγός του Ολυμπιακού, Κώστας Χριστοφιδέλης, μίλησε για τις αντιδράσεις του ΠΑΟΚ και τα όσα έγιναν στο παιχνίδι.

Για την στάση του ΠΑΟΚ και τα παράπονά του πριν από την έναρξη της αναμέτρησης, καθώς και για την κακή εικόνα της ομάδας του, μίλησε ο Κώστας Χριστοφιδέλης μετά την ήττα του Ολυμπιακού από τον Δικέφαλο του Βορρά με 3-2 σετ, ήττα που στέρησε στους Ερυθρόλευκους την πρόκριση στον τελικό του Κυπέλλου.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο αρχηγός του Ολυμπιακού μετά το ματς στο osfp.gr:

«Διαμαρτύρονται οι άνθρωποι του ΠΑΟΚ για υβριστικά συνθήματα και για οπαδούς που δεν αποχωρούσαν από την κερκίδα πίσω από τον πάγκο. Γιατί να αποχωρήσουν; Δεν μπήκαν παράτυπα! Μπήκαν ονομαστικά και όπως προέβλεπε η απόφαση των μέτρων. Από την πρώτη στιγμή ο ΠΑΟΚ ξεκίνησε το θέατρο του παραλόγου με τα δελτία που δεν εμφανίζονταν, δημιουργούσαν κλίμα και προκαλούσαν.

Στο αγωνιστικό σκέλος είμαστε στεναχωρημένοι πάρα πολύ. Δεν καταφέραμε να προκριθούμε στον τελικό πραγματοποιώντας μια πολύ αδικαιολόγητα κακή εμφάνιση. Είναι τέτοια η στιγμή που δεν μπορούμε να πούμε περισσότερα πρέπει να ανασυγκροτηθούμε γιατί έχουμε μπροστά μας το πρωτάθλημα που αποτελεί τον βασικό μας στόχο. Ωστόσο μετά το σημερινό πρέπει να μας γίνει μάθημα και να καταλάβουμε ότι δεν θα μας χαρίσει καείς το πρωτάθλημα. Εμείς πρέπει να το πάρουμε. Έχουμε τις δυνατότητες και αρχής γενομένης από το παιχνίδι με την Κηφισιά, θα «φτύσουμε αίμα» για να φτάσουμε την ομάδα εκεί που τις αξίζει. Στην κορυφή του ελληνικού πρωταθλήματος».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ