Ταργκοβίτσε – Ολυμπιακός 3-2: Όλα θα κριθούν στο Ρέντη

Ταργκοβίτσε – Ολυμπιακός 3-2: Όλα θα κριθούν στο Ρέντη

Η γυναικεία ομάδα βόλεϊ του Ολυμπιακού ηττήθηκε με 3-2 σετ από την Ταργκοβίτσε στη Ρουμανία για τα προημιτελικά του CEV Cup, ωστόσο η πρόκριση παραμένει ανοιχτή για τις «ερυθρόλευκες».

Τα κορίτσια της ομάδας βόλεϊ του Ολυμπιακού έδωσαν «μάχη» με τη Ταργκοβίτσε στη Ρουμανία, προηγήθηκαν με 2-1 σετ, ωστόσο γνώρισαν τελικά την ήττα στο tie break, στο πρώτο προημιτελικό μεταξύ των δύο ομάδων για το CEV Cup. Την ερχόμενη Πέμπτη (03/02) η ρεβάνς στο κλειστό του Ρέντη, με τις «ερυθρόλευκες» να ψάχνουν τη νίκη με 3-0 ή 3-1 σετ για να πάρουν την πρόκριση ή στο tie break για να κριθεί στο χρυσό σετ.

Οι Ρουμάνες ήταν καλύτερες στο πρώτο σετ, εκμεταλλεύτηκαν την αστάθεια του Ολυμπιακού στο σερβίς και βρέθηκαν από νωρίς σε θέση οδηγού. Προηγήθηκαν με 14-9 στα μισά του πρώτου σετ, ο Ολυμπιακός όμως μείωσε σε 14-13 με την Κούμπουρα και λίγο αργότερα πήρε το προβάδισμα με 17-6. Οι δυο ομάδες πήγαιναν πόντο πόντο μέχρι το 19-18, με τις γηπεδούχες να τρέχουν ένα 5-0 και να κλειδώνουν ουσιαστικά το πρώτο σετ, το οποίο κατέκτησαν με 25-19.

Διαβάστε επίσης: The Italian Job: Η Penny Lane του Καρλίτο και η εκδίκηση ενός «successful loser»

Ο Ολυμπιακός μπήκε εμφανώς πιο αποφασισμένος στο δεύτερο σετ, πήρε γρήγορα προβάδισμα 5 πόντων (2-7), έφτασε και στο +8 (7-15), όμως οι Ρουμάνες κατάφεραν να ισοφαρίσουν σε 15-15 και στη συνέχεια να βρεθούν μπροστά με 21-19. Σε εκείνο το σημείο η επίθεση των «ερυθρόλευκων» ήταν εξαιρετική, με την Σάλας να το παίρνει πάνω της κι έτσι τα κορίτσια του Μιτσέλι έφτασαν στην κατάκτηση του σετ με 25-23.

Η εικόνα ήταν παρόμοια και στο τρίτο σετ, με τις δύο ομάδες να είναι κοντά και τον Ολυμπιακό να παίρνει μια διαφορά ασφαλείας μετά τα μισά και να τρέχει ένα 6-0 μετά το 16-16 για να αποκτήσει ισχυρό προβάδισμα. Οι «ερυθρόλευκες» έκλεισαν εύκολα το σετ με 25-18 και κατακτώντας 2 σετ εξασφάλισαν έναν βαθμό, πολύτιμο ενόψει της ρεβάνς.

Στη συνέχεια υπήρξε αλλαγή στο μομέντουμ, οι Ρουμάνες αντέδρασαν και με αντεπίθεση διαρκείας κατέκτησαν το τέταρτο σετ με 25-17 για να ισοφαρίσουν σε 2-2. Ο αγώνας οδηγήθηκε στο tie break, εκεί όπου οι αθλήτριες της Ταργκοβίτσε ήταν πιο συγκεντρωμένες και σε ορισμένα σημεία πιο τυχερές και κατάφεραν να πάρουν τη νίκη με 15-9.

Τα σετ: 25-19, 23-25, 18-25, 25-17, 15-9

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ