Ηρακλής : «Σημαντικό που επιστρέψαμε σε τελικό» είπε ο Εφραιμίδης

Ηρακλής : «Σημαντικό που επιστρέψαμε σε τελικό» είπε ο Εφραιμίδης

Όλοι στις τάξεις του Ηρακλή είναι απόλυτα ικανοποιημένοι που η ομάδα θα δώσει το «παρών» στον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας κόντρα στον ΠΑΟΚ, όπως τόνισε με δηλώσεις του ο Δημήτρης Εφραιμίδης.

Η παρουσία του Ηρακλή στον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας είναι πολύ σημαντική υπόθεση για τους παίκτες και τους ανθρώπους του Γηραιού, όπως τόνισε με δηλώσεις του ο Δημήτρης Εφραιμίδης.

Μάλιστα, ο έμπειρος παίκτης της ομάδας της Θεσσαλονίκης μίλησε τόσο για τον ημιτελικό- θρίλερ απέναντι στον Παναθηναϊκό, αλλά και την αναμέτρηση με τον ΠΑΟΚ που θα φέρει την κούπα σε όποια ομάδα νικήσει.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του: 

«Είναι πολύ σημαντικό που ο Ηρακλής επιστρέφει σε τελικό. Θέλω να σταθώ στον τρόπο που ήρθε η πρόκριση από το 0-2. Ο Παναθηναϊκός έδειξε ότι δεν αξίζει να είναι στα πλέι άουτ. Ο τρόπος που ήρθε η πρόκριση ήταν πολύ σημαντικός και μας δίνει αυτοπεποίθηση για την συνέχεια που θα είναι ακόμα πιο δύσκολη. Δείξαμε το πνεύμα της ομάδας και δεν τα παρατήσαμε, ειδικά από την στιγμή που ο Παναθηναϊκός είχε πολλές ευκαιρίες να τελειώσει το ματς. Θέλουμε να συνεχίσουμε αναλόγως και τον τελικό. Η διοργάνωση είναι γιορτή και θέλουμε όλοι να χαρούμε το βόλεϊ. Ο ΠΑΟΚ είναι πολύ καλή ομάδα και είναι πολύ σημαντικό που δύο ομάδες από την Θεσσαλονίκη είναι στον τελικό. θα δώσουμε έναν άξιο αγώνα».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ