Ολυμπιακός: Πού θα γίνει ο τελικός του Τσάλεντζ Καπ – ΣΕΦ, Καραϊσκάκη και στο βάθος… ΟΑΚΑ

Ολυμπιακός: Πού θα γίνει ο τελικός του Τσάλεντζ Καπ – ΣΕΦ, Καραϊσκάκη και στο βάθος… ΟΑΚΑ

Ο τελικός του Ολυμπιακού με τη Μακάμπι για το Τσάλεντζ Καπ στο βόλεϊ ανδρών δεν θα γίνει στον Ρέντη, καθώς η ζήτηση είναι τεράστια. Αυτά είναι τα υποψήφια γήπεδα, φαβορί το ΣΕΦ.

Ο Ολυμπιακός μετά από μια ανεπανάληπτη ανατροπή κόντρα στον Παναθηναϊκό στα ημιτελικά του Τσάλεντζ Καπ, όπου επικράτησε με 4-1 σετ, αντιμετωπίζει στον μεγάλο τελικό για την κατάκτηση ακόμη μιας ευρωπαϊκής κούπας τη Μακάμπι Τελ Αβίβ.

Οι αγώνες είναι διπλοί και ο πρώτος γίνεται στο Ισραήλ, με την ομάδα του λαού να έχει ήδη κάνει sold out στο γήπεδο «Drive In» της μισητής αντιπάλου, της Χαποέλ. Η ζήτηση είναι τεράστια και για τη Μακάμπι, όμως όσον αφορά τον Ολυμπιακό, χιλιάδες κόσμου έχει δείξει ενδιαφέρον για να δει τη ρεβάνς και τους Πειραιώτες να κυνηγούν ακόμη ένα ιστορικό τρόπαιο.

Στον Ερασιτέχνη Ολυμπιακό έχουν ήδη αποφασίσει ότι ο τελικός δεν θα γίνει στον Ρέντη γιατί δεν θα χωρέσει τον κόσμο που θέλει να βρεθεί στο ματς και ήδη ψάχνουν διαθέσιμα γήπεδα. Η πρώτη επιλογή είναι το ΣΕΦ όπου υπάρχει δυνατότητα παραχώρησης στις 15 Μαρτίου και έχει ξαναγίνει τελικός και μοιάζει να είναι η πιο εφικτή επιλογή.

Ο Ολυμπιακός την τελευταία φορά που έπαιξε στο ΣΕΦ ήταν το 2018 με τη Ραβένα, όπου πουλήθηκαν περίπου 10.000 εισιτήρια. Από εκεί και πέρα, η μία εναλλακτική είναι το ΟΑΚΑ που ακόμη ανήκει στο κράτος και χωράει περισσότερο κόσμο από το ΣΕΦ, μιας και όπως αναφέρθηκε η ζήτηση είναι τεράστια.

Και οι άλλες δυο επιλογές είναι το Καλλιμάρμαρο και το Καραϊσκάκη, τα οποία όμως είναι ανοιχτά και είναι άγνωστο το κάτα πόσο είναι εφικτό λόγω και των καιρικών συνθηκών που θα επικρατούν τότε.

Η CEV από την πλευρά της θέλει να γίνει εκεί ο τελικός, μετά την επιτυχία που είχε το παγκόσμιο πρωτάθλημα βόλεϊ στην Ολλανδία, με τα ματς στο Άρνεμ, στο ποδοσφαιρικό γήπεδο της Βίτεσε, με σβηστά τα φώτα στις εξέδρες και διαμορφωμένο τον αγωνιστικό χώρο. Όμως πρέπει να είναι καλές οι καιρικές συνθήκες και να παρθεί το τελικό «ΟΚ».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ