Ιντάλγκο: «Περιμένουμε να ζήσουμε μεγάλες στιγμές στο ΣΕΦ»

Ιντάλγκο: «Περιμένουμε να ζήσουμε μεγάλες στιγμές στο ΣΕΦ»

Ο Σαλβαδόρ Ιντάλγκο, μετά τον θρίαμβο του Ολυμπιακού κόντρα στην Μακάμπι Τελ Αβίβ, έδειξε να ανυπομονεί για τη ρεβάνς στο ΣΕΦ, ενώ δεν παρέλειψε να αναφερθεί στην τραγωδία των Τεμπών.

Ο Κολομβιανός ακραίος του Ολυμπιακού, Σαλβαδόρ Ιντάλγκο ήταν από τους καλύτερους παίκτες του Ολυμπιακού στην καθαρή νίκη του Ολυμπιακού επί της Μακάμπι Τελ Αβίβ μέσα στο Ισραήλ με 3-0.

Μετά το τέλος του πρώτου τελικού που φέρνει τους παίκτες του Τζουλιάνι σε πλεονεκτική θέση για να κατακτήσουν το ευρωπαϊκό τρόπαιο μέσα στο ΣΕΦ, όπου θα γίνει ο επαναληπτικός, ο ακραίος των ερυθρόλευκων δήλωσε στην κάμερα της Cosmote TV:

Διαβάστε επίσης: Ολα τα γκολ του Ολυμπιακού κόντρα στον Λεβαδειακό (vids)

«Θέλω να συλλυπηθώ όλη την Ελλάδα. Μάθαμε το δυστύχημα με τα τρένα και είμαστε δυστυχισμένοι. Παίζω πάντα με πάθος, ό,τι κάνω, το κάνω με πάθος. Δεκαέξι χρόνια παίζω έτσι και για αυτό πάνε καλά τα πράγματα. Τους παίξαμε σε όλο το ματς από τη γραμμή του σερβίς.

Περιμένουμε το δεύτερο παιχνίδι, θα γίνει στο ΣΕΦ σε ένα γεμάτο και ωραίο γήπεδο. Ανυπομονούμε κι εμείς να ζήσουμε εκεί μεγάλες στιγμές. Έχουμε να παίξουμε πρώτα με τον ΟΦΗ, μετά να συγκεντρωθούμε για το ματς με την Μακάμπι. Αν πάρουμε το ευρωπαϊκό θα χτυπήσω ένα τατουάζ».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ