Γκουσταβάο: Η μεταγραφή πριν από τον Παναθηναϊκό που φέρνει το Ευρωπαϊκό

Γκουσταβάο: Η μεταγραφή πριν από τον Παναθηναϊκό που φέρνει το Ευρωπαϊκό

Ο Γκουσταβάο έχει εξελιχθεί σε παίκτη-κλειδί στην πορεία του Ολυμπιακού προς το Ευρωπαϊκό και είναι το κομμάτι που έλειπε στην ομάδα που έχει φτιάξει ο Αλμπέρτο Τζουλιάνι.

Ο Ολυμπιακός πραγματοποίησε μια απίστευτη εμφάνιση στον πρώτο τελικό του Challenge Cup κόντρα στη Μακάμπι στο Τελ Αβίβ, επικράτησε με 3-0 σετ και είναι «αγκαλιά» με την κατάκτηση ενός ακόμη ευρωπαϊκού τίτλου στη σπουδαία ιστορία του.

Οι ερυθρόλευκοι από το ξεκίνημα του ματς μέχρι και τον τελευταίο πόντο έδειξαν πόσο πολύ θέλουν τον τίτλο, αλλά και την ποιότητα τους, κάνοντας πάρτι απέναντι στους Ισραηλινούς, σε ένα «καυτό» γήπεδο με εντυπωσιακή ατμόσφαιρα.

Ο Ολυμπιακός ήταν πριν τους τελικούς το φαβορί για την κούπα, μετά και την επική ανατροπή και πρόκριση επί του Παναθηναϊκού, όμως με την εμφάνιση του στο Τελ Αβίβ επιβεβαίωσε του λόγου το αληθές. Ο Αλμπέρτο Τζουλιάνι έχει δημιουργήσει μια ομάδα που παίζει εξαιρετικά και έχει όλα τα φόντα για να λάμψει τη φετινή σεζόν.

Ένα σύνολο που έχει όπλο το φοβερό σερβίς, τον πασαδόρο του και φυσικά τον Ιντάλγκο και τον Παγένκ, αλλά και που έκανε μια κίνηση που άλλαξε τις ισορροπίες πριν τις αναμετρήσεις με τον «αιώνιο» αντίπαλο για τα ημιτελικά του Challenge Cup.

Ο λόγος για τον Γκουσταβάο, τον Βραζιλιάνο μπλοκέρ, που έχει έρθει στο λιμάνι και κάνει τη διαφορά. Το »θηρίο» του Ολυμπιακού (έχει ύψος 2.14) αποκτήθηκε για τη δυναμική που έχει κοντά στο φιλέ και ουσιαστικά ήταν το κομμάτι που έλειπε στον Ολυμπιακό για να φτάσει μέχρι τους τελικούς και να είναι έτοιμος να πανηγυρίσει το ευρωπαϊκό.

Ο Γκουσταβάο με την απόδοση του στα ματς με τον Παναθηναϊκό και στο Τελ Αβίβ, τα έβγαλε τα λεφτά του, αφού στη χθεσινή αναμέτρηση στο Ισραήλ με 4 μπλοκ, τα 2 στο ξεκίνημα, που έσπασαν τον τσαμπουκά των Ρώσων κεντρικών, έδωσε το έναυσμα για να κυριαρχήσουν οι ερυθρόλευκοι στη συνέχεια…

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ