Ολυμπιακός – Μακάμπι: Sold out το ΣΕΦ για την ευρωπαϊκή κούπα

Ολυμπιακός – Μακάμπι: Sold out το ΣΕΦ για την ευρωπαϊκή κούπα

Ο Ολυμπιακός ανακοίνωσε sold out για την αναμέτρηση στις 15/3 στο ΣΕΦ κόντρα στην Μακάμπι Τελ Αβίβ, με άπαντες να ανυπομονούν για την κατάκτηση του τίτλου στον επαναληπτικό του νικηφόρου 3-0, για το CEV Challenge Cup.

Η ομάδα βόλεϊ του Ολυμπιακού έκανε τη… μισή δουλειά στο Ισραήλ νικώντας με 3-0 σετ τη Μακάμπι Τελ Αβίβ και πλέον απομένει ο επαναληπτικός του ΣΕΦ για να καταλήξει σε κόκκινα χέρια άλλο ένα ευρωπαϊκό τρόπαιο.

Οι φίλαθλοι δεν θα μπορούσαν να μην ανταποκριθούν στο κάλεσμα και τη σημαντικότητα της αναμέτρησης και όπως ήταν αναμενόμενο, θα κατακλύσουν το ΣΕΦ, υποστηρίζοντας με πάθος την ομάδα του Αλμπέρτο Τζουλιάνι.

Διαβάστε επίσης: Ποιος είδε τον Τεν Χαγκ και δεν τον φοβήθηκε: Βασανιστήρια, απειλές και φωνές μετά την επτάρα!

Το sold out είναι πλέον γεγονός όπως ανακοίνωσε επίσημα ο Ερασιτέχνης Ολυμπιακός:

«Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Σ.Φ.Π. ανακοινώνει πως εξαντλήθηκαν όλα τα διαθέσιμα εισιτήρια του δεύτερου τελικού με τη Μακάμπι Τελ Αβιβ.

Ευχαριστούμε τους φιλάθλους μας για την τεράστια ανταπόκριση!

Σας περιμένουμε την Τετάρτη (15/3, 20:00) στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας για να στηρίξουμε όλοι μαζί την ομάδα μας στον τελικό του CEV Challenge Cup!

Σε περίπτωση που ελευθερωθούν θέσεις από επιστροφές που θα προκύψουν από τα εισιτήρια τα οποία δικαιούνται οι φιλοξενούμενοι  αλλά και από τις χορηγικές υποχρεώσεις του Συλλόγου, θα υπάρξει νεότερη ενημέρωση για τους τρόπους διάθεσής τους».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ