Η «μεταμόρφωση» του ΣΕΦ για τον τελικό με τη Μακάμπι (vid)

Η «μεταμόρφωση» του ΣΕΦ για τον τελικό με τη Μακάμπι (vid)

Δείτε το βίντεο που δημοσίευσε ο Ερασιτέχνης Ολυμπιακός, με τις προετοιμασίες στο ΣΕΦ και τη «μεταμόρφωση» του σε γήπεδο βόλεϊ, ενόψει του μεγάλου τελικού με τη Μακάμπι (15/03).

Άπαντες στον Ολυμπιακό μετρούν αντίστροφα για τον μεγάλο τελικό του Challenge Cup, απέναντι στη Μακάμπι Τελ Αβίβ στο ΣΕΦ (15/03, 20:00).

Οι «ερυθρόλευκοι» ήταν σαρωτικοί στο Ισραήλ επικρατώντας με 3-0 σετ και πλέον στον δεύτερο τελικό χρειάζονται 2 σετ για να φτάσουν στην κατάκτηση του τροπαίου και να γράψουν ακόμα μία «χρυσή σελίδα» στην ιστορία του συλλόγου και του τμήματος, με το τρίτο ευρωπαϊκό.

Διαβάστε επίσης: Super League: Αυτή είναι η πρώτη αγωνιστική των πλέι οφ – Μεγάλο ντέρμπι στην «Αγιά Σοφιά»

Όπως είναι γνωστό το παιχνίδι θα διεξαχθεί στο ΣΕΦ και όχι στο «Μελίνα» Μερκούρη, με τον κόσμο του Ολυμπιακού να έχει ήδη εξαντλήσει όσα εισιτήρια έχουν τεθεί σε κυκλοφορία, για να παρακολουθήσει από κοντά την ομάδα του Αλμπέρτο Τζουλιάνι.

Δύο ημέρες πριν τον αγώνα, ο Ερασιτέχνης Ολυμπιακός, έδωσε στη δημοσιότητα, το βίντεο με την «μεταμόρφωση» της έδρας του μπασκετικού Ολυμπιακού δε γήπεδο βόλεϊ, έτοιμο να υποδεχθεί τον μεγάλο τελικό.

Δείτε το βίντεο:

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ