Πολύ καλά νέα για τους φίλους του Ολυμπιακού ενόψει Μακάμπι

Πολύ καλά νέα για τους φίλους του Ολυμπιακού ενόψει Μακάμπι

Με ανακοίνωσή τους οι Ερυθρόλευκοι ενημερώνουν τους φίλους της ομάδας για τα εισιτήρια του δεύτερου τελικού του Challenge Cup με τη Μακάμπι στο ΣΕΦ.

Ο Ολυμπιακός είναι έτοιμοι να πανηγυρίσουν την κατάκτηση ενός ευρωπαϊκού τροπαίου, όταν και θα τεθούν αντιμέτωποι στο ΣΕΦ την ερχόμενη Τετάρτη με τη Μακάμπι Τελ Αβίβ για τον δεύτερο τελικό του Challenge Cup, στη ρεβάνς της νίκης των Πειραιωτών με 3-0 σετ.

Όπως έκαναν γνωστό με ενημέρωσή τους οι Ερυθρόλευκοι υπάρχουν εισιτήρια στη διάθεση του κοινού μετά από επιστροφές που προέκυψαν και έτσι όσοι προλάβουν θα μπορέσουν να δώσουν το παρών στην αναμέτρηση και να στηρίξουν την ομάδα του Αλμπέρτο Τζουλιάνι.

Η ενημέρωση από τον ερασιτέχνη Ολυμπιακό:

Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Σ.Φ.Π., για τον δεύτερο τελικό του Challenge Cup απέναντι στη Μακάμπι Τελ Αβίβ, που θα διεξαχθεί την Τετάρτη 15/3 (20:00) στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας, ενημερώνει τους φιλάθλους του τα εξής:

Μετά τις επιστροφές εισιτηρίων που προέκυψαν από τη φιλοξενούμενη ομάδα, τα νέα διαθέσιμα εισιτήρια θα τεθούν σε κυκλοφορία σήμερα Παρασκευή (10/3) από τις 17:00, μέσω internet και όλο το 24ώρο, έως την εξάντλησή τους, καθώς και το Σάββατο (11/3), από το γραφείο του Τμήματος Μελών/Φιλάθλων στο «Γ.Καραϊσκάκης» (κάτω από την Θύρα 19-Εμπορική Στοά) και ώρες 10:00-15:00.

Οι τρόποι διάθεσης των εισιτηρίων μέσω internet (www.olympiacossfp.gr) και από την Ticketmaster καθημερινά, όλο το 24ώρο. Για αγορά εισιτηρίων, μέσω internet, πατήστε ΕΔΩ.

*Στον δεύτερο τελικό του Challenge Cup στο ΣΕΦ, δεν ισχύει η Κάρτα Μέλους, παρά μόνο τα εισιτήρια διαρκείας του βόλεϊ. Οι κάτοχοι των εισιτηρίων διαρκείας παρακαλούνται να επικοινωνούν στο 2104190902-3 καθημερινά και ώρες 10:00-18:00, προκειμένου να ενημερωθούν για τον τρόπο παραλαβής του εισιτηρίου που αντιστοιχεί στη θέση τους.

*Παράλληλα δεν ισχύει καμία κάρτα ελευθέρας εισόδου (προπονητών και διαιτητών).

*Από το Τμήμα Μελών/Φιλάθλων θα πωλούνται, επίσης, τα συλλεκτικά t-shirts του τελικού, τα οποία κοστίζουν 10€.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ