Τράβιτσα: «Περήφανος που είμαι μέλος του Ολυμπιακού»

Τράβιτσα: «Περήφανος που είμαι μέλος του Ολυμπιακού»

Ο αρχηγός της ομάδας βόλεϊ ανδρών του Ολυμπιακού, Ντράγκαν Τράβιτσα, μίλησε για την ιστορική κατάκτηση του Challenge Cup.

Ιστορία έγραψε η ομάδα βόλεϊ ανδρών του Ολυμπιακού, αφού κατέκτησε το τρίτο της ευρωπαϊκό τρόπαιο, κερδίζοντας με 3-0 σετ την Μακάμπι Τελ Αβίβ στο κατάμεστο -από περίπου 15.000 κόσμο- Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας, στον τελικό του Challenge Cup.

MVP του ευρωπαϊκού τελικού στο ΣΕΦ, με τρία μπλοκ και «μαεστρικό» μοίρασμα της μπάλας κόντρα στους Ισραηλινούς, αναδείχθηκε ο αρχηγός του Ολυμπιακού, Ντράγκαν Τράβιτσα!

Διαβάστε επίσης: Στο φινάλε θα κριθούν όλα, αλλά…

O Ιταλός πασαδόρος των «ερυθρόλευκων», Τράβιτσα, δήλωσε στο olympiacossfp.gr:

«Τι να πω… Δεν έχω λόγια! Τα όνειρα γίνονται πραγματικότητα! Με αυτούς τους απίθανους φιλάθλους σε αυτόν τον φανταστικό σύλλογο. Νιώθω, πραγματικά, περήφανος που είμαι μέλος αυτής της οικογένειας, της μεγάλης οικογένειας του Ολυμπιακού. Θέλω να ευχαριστήσω όλους τους ανθρώπους που βρίσκονται μαζί μας καθημερινά και τον πρόεδρο της ομάδας μας, Μιχάλη Κουντούρη, που είναι πάντα δίπλα μας σε όλα. Πιστεύω, σήμερα, μοιραστήκαμε κάτι που θα μας συντροφεύει για την υπόλοιπη ζωή μας και δεν θα το ξεχάσουμε ποτέ.

Δεν γίνεται να το ξεχάσουμε! Τι ζήσαμε σήμερα! Από αύριο, επιστρέφουμε στην σκληρή προπόνηση, για να μπορούμε να δώσουμε τον καλύτερο μας εαυτό στη συνέχεια. Σήμερα, θα πανηγυρίσουμε, όμως αύριο, είναι μία τελείως διαφορετική μέρα και πρέπει να επιστρέψουμε ταπεινά στη δουλειά μας, γιατί έχουμε τρεις ακόμα τίτλους να διεκδικήσουμε. Ευχαριστώ από καρδιάς τον κόσμο μας, σας ευχαριστώ όλους για αυτό που έζησα σήμερα».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ