Βαγγέλης Μαρινάκης: «Με τέτοιο κόσμο είμαστε υποχρεωμένοι να κερδίζουμε και τις περισσότερες φορές το κάνουμε»

Βαγγέλης Μαρινάκης: «Με τέτοιο κόσμο είμαστε υποχρεωμένοι να κερδίζουμε και τις περισσότερες φορές το κάνουμε»

Όλα όσα δήλωσε ο διοικητικός ηγέτης του Ολυμπιακού, Βαγγέλης Μαρινάκης μετά την κατάκτηση του CEV Cup από τους ερυθρόλευκους.

Ο Ολυμπιακός παίρνοντας αρχικά τα δύο πρώτα σετ, που χρειαζόταν, στον δεύτερο τελικό απέναντι στη Μακάμπι Τελ Αβίβ, κατέκτησε το τρόπαιο του Challenge Cup, γράφοντας έτσι ακόμα μία «χρυσή σελίδα» στην ιστορία του, με το τρίτο ευρωπαϊκό του τρόπαιο στο βόλεϊ ανδρών, ενώ έφτασε στη συνέχεια και στο άνετο 3-0.

Μετά το τέλος του της αναμέτρησης ο διοικητικός ηγέτης του Ολυμπιακού, Βαγγέλης Μαρινάκης μίλησε για τη νέα τεράστια επιτυχία του συλλόγου και τόνισε ότι όλοι είναι χαρούμενοι σήμερα, ενώ τόνισε πως οι Πειραιώτες είναι υποχρεωμένοι να κερδίζουν με αυτό τον κόσμο. Παράλληλα, ο ιδιοκτήτης της ΠΑΕ Ολυμπιακός υπογράμμισε πως περιμένει κι άλλα τρόπαια και στο ποδόσφαιρο.

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

«Σήμερα έχουμε Ελλάδα, Πειραιά, Ολυμπιακό, Ευρώπη! Όλοι είμαστε πολύ χαρούμενοι σήμερα, πανηγυρίζουμε άλλη μια ευρωπαϊκή κατάκτηση τροπαίου από τον Ολυμπιακό. Η εικόνα του ΣΕΦ είναι η εικόνα των νικητών! Με τέτοιο κόσμο είμαστε υποχρεωμένοι να κερδίζουμε κα τις περισσότερες φορές το κάνουμε.

Είναι μοναδικά τα συναισθήματα, μας βοήθησε ο Θεός να τα βιώνουμε στα γήπεδα και να κερδίζει ο Ολυμπιακός. Σίγουρα περιμένουμε και άλλα τρόπαια και στο ποδόσφαιρο. Έχουμε μπροστά μας αρκετά παιχνίδια, σε λίγο καιρό θα το ξανασυζητήσουμε, αλλά είμαστε αισιόδοξοι».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ