ΠΑΟΚ – Παναθηναϊκός 3-0: Προβάδισμα για τον «δικέφαλο» με τρομερό Βαν Ντεν Ντρις

ΠΑΟΚ – Παναθηναϊκός 3-0: Προβάδισμα για τον «δικέφαλο» με τρομερό Βαν Ντεν Ντρις

Με τον Μπραμ Βαν Ντεν Ντρις να πραγματοποιεί μια εκπληκτική εμφάνιση, ο ΠΑΟΚ νίκησε εύκολα 3-0 τον Παναθηναϊκό και έκανε το πρώτο βήμα στη σειρά των ημιτελικών των playoffs της Volley League.

Ανώτερος καθ’ όλη τη διάρκεια του αγώνα, ο ΠΑΟΚ «εξαργύρωσε» την έδρα του κι επικράτησε με σχετική άνεση του Παναθηναϊκού, με 3-0 σετ, στον πρώτο μεταξύ τους ημιτελικό για τα playoffs της Volley League στην PAOK Sports Arena.

Κορυφαίος για τους «ασπρόμαυρους» ο Μπραμ Βαν Ντεν Ντρις, που έκανε εξαιρετικό παιχνίδι από τη θέση του σερβίς αλλά και από το μπλοκ. «Πλήγωσε» το Παναθηναϊκό η απουσία του Κόβαρ.

Διαβάστε επίσης: «Βόμβες» Καραπαπά για Μπαλτάκο, Μπένετ και ελίτ διαιτητές

Ο ΠΑΟΚ ήταν καλύτερος σχεδόν σε όλους τους τομείς του παιχνιδιού, με τον Παναθηναϊκό να αντιμετωπίζει τεράστια προβλήματα στο μπλοκ, ενώ είχε πολλούς παίκτες σε κακή μέρα, σε αντίθεση με τον «δικέφαλο» που βρήκε διαφορετικούς πρωταγωνιστές, όπως τον Γιόρνα και τον Ράπτη, με τον Ντεν Ντρις ωστόσο να κάνει τη μεγάλη διαφορά.

Τα τρομερά σερβίς του Βέλγου και τα μπλοκ κυρίως πάνω στον Ερνάντεζ, έπαιξαν καθοριστικό ρόλο στο να χτίσει ο ΠΑΟΚ διαφορές σχεδόν σε όλα τα σετ που δεν μπόρεσαν οι «πράσινοι» να τις καλύψουν.

Τα σετ: 25-20, 25-16, 25-22

Θυμίζουμε πως η σειρά κρίνεται στις τρεις νίκες, με την επόμενη αναμέτρηση των δύο ομάδων να είναι προγραμματισμένη για το Σάββατο (25/03) στο κλειστό του Αγ. Θωμά.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ