Έφτασαν στην Καλαμάτα οπαδοί του ΠΑΟΚ – Τι γίνεται με την αστυνομία

Έφτασαν στην Καλαμάτα οπαδοί του ΠΑΟΚ – Τι γίνεται με την αστυνομία

Πολλοί οπαδοί του ΠΑΟΚ αιφνιδίασαν την αστυνομία στην Καλαμάτα για τον τελικό του βόλεϊ και έφτασαν στην πόλη. Πληροφορίες για «μπλόκο» από την ΕΛ.ΑΣ. στα διόδια του Αρφαρά.

«Εισβολή» στην Καλαμάτα επιχειρήθηκε από περίπου 200 οργανωμένους οπαδούς του ΠΑΟΚ, με τις πληροφορίες από την πόλη της Πελοποννήσου να αναφέρουν ότι «ξεγέλασαν» την αστυνομία.

Λίγες ώρες μετά τις προκλήσεις από την αστυνομία με τους οπαδούς του Ολυμπιακού, οι οπαδοί του Δικεφάλου του βορρά ήταν αυτοί που θέλησαν να μεταβούν στην Τέντα για να παρακολουθήσουν στο βράδυ τον μεγάλο τελικό του κυπέλλου Ελλάδας στο βόλεϊ Ανδρών ανάμεσα στον ΠΑΟΚ και τον Ολυμπιακό.

Παρόλα αυτά η μετακίνηση οπαδών έχει απαγορευτεί και στο Final Four του κυπέλλου Ελλάδας στο βόλεϊ Ανδρών της Καλαμάτας, με αποτέλεσμα η αστυνομία να είναι στα διόδια και να περιμένει τέτοιες περιπτώσεις «εισβολής» στην Καλαματα από τον κόσμο των ασπρόμαυρων.

Αξίζει να σημειωθεί μάλιστα πως η Αστυνομική Διεύθυνση Μεσσηνίας φέρεται να μπλόκαρε τα αυτοκίνητα των ΠΑΟΚτζήδων στα διόδια του Αρφαρά για να μην φτάσουν μέχρι την πόλη και το γήπεδο που θα γίνει ο τελικός.

Πηγή: Sportstonoto.gr

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ