Η σημασία της επίσκεψης Μελισσανίδη και Αλαφούζου σε Σπάτα και Κορωπί αντίστοιχα

Η σημασία της επίσκεψης Μελισσανίδη και Αλαφούζου σε Σπάτα και Κορωπί αντίστοιχα

Κι αν ο Γιάννης Αλαφούζος είναι συχνός... θαμώνας του Κορωπίου, ο Δημήτρης Μελισσανίδης δεν μας έχει συνηθίσει σε τέτοιες επισκέψεις.

Κι ενώ το μπάχαλο ελέω ΕΠΟ καλά κρατεί στο ελληνικό ποδόσφαιρο, η δεύτερη στροφή των πλέι οφ της Super League είναι προ των πυλών. Η διακοπή λόγω των εθνικών ομάδων δεν βοήθησε ώστε να ηρεμήσουν τα πράγματα και μέσα σε αυτό το κλίμα οι ομάδες ετοιμάζονται για μία αγωνιστική που μπορεί και να αλλάξει μετά από καιρό τις ισορροπίες στις κορυφαίες θέσεις της βαθμολογίας.

Το παιχνίδι που ξεχωρίζει ασφαλώς είναι το ντέρμπι μεταξύ του ΠΑΟΚ και της ΑΕΚ στην Τούμπα. Ένα ματς τελικός για την Ένωση μετά τις δύο απανωτές απώλειες στην έδρα της κόντρα στους «αιώνιους». Κάτι που όπως φαίνεται έχουν εμπεδώσει όλοι στον οργανισμό της ομάδας και φάνηκε από την προσπάθεια συσπείρωσης στα Σπάτα πριν την αναχώρηση της αποστολής για τη Θεσσαλονίκη.

Διαβάστε επίσης: Μάντσεστερ Σίτι – Λίβερπουλ 4-1: «Αγρίεψαν» οι «πολίτες» και τους διέλυσαν

Εκεί που εκτός από τους περίπου 200 οπαδούς της ΑΕΚ βρέθηκε και ο Δημήτρης Μελισσανίδης για να παρακολουθήσει την προπόνηση. Μάλιστα ο διοικητικός ηγέτης της Ένωσης έμεινε μέχρι και την ώρα που έφυγε η ομάδα για το αεροδρόμιο, θέλοντας να δείξει πως είναι κοντά στον Αλμέιδα και τους ποδοσφαιριστές του στην προσπάθεια που κάνουν για την κατάκτηση του πρωταθλήματος. Η επίσκεψή του στα Σπάτα έχει ιδιαίτερο νόημα αν αναλογιστεί κανείς πως αυτή είναι η πρώτη φορά που το κάνει πριν από ένα μεγάλο ματς. Και σίγουρα δεν έγινε τυχαία τώρα, πριν την Τούμπα.

Λίγο νωρίτερα, κάτι ανάλογο είχε κάνει και ο Γιάννης Αλαφούζος ο οποίος βρέθηκε στο Κορωπί για να δει την τελευταία προπόνηση του Παναθηναϊκού πριν τον Βόλο και είχε και μία κουβέντα με τον Ιβάν Γιοβάνοβιτς. Αυτό βέβαια είναι κάτι που ο ιδιοκτήτης των «πράσινων» κάνει συχνά-πυκνά και τις περισσότερες φορές μάλιστα δεν γίνεται και γνωστό. Από την αρχή της σεζόν ο Αλαφούζος κατέστησε σαφές ότι φέτος είναι πιο ενεργός από ποτέ τα τελευταία χρόνια και ουσιαστικά ήταν αυτός που έδωσε το σύνθημα για την πορεία πρωταθλητισμού της ομάδας, παρέχοντας στον προπονητή ό,τι χρειαζόταν.

Δεν έχουν περάσει εξάλλου παρά λίγα 24ωρα από την ανάρτησή του στο Twitter, με την οποία εξέφρασε την αντίθεσή του στην πρωτοβουλία του Κυριάκου Μητσοτάκη για τη συνάντηση με τον Τσέφεριν. «Ωραίες οι πρωθυπουργικές ενέργειες με UEFA , αλλά δεν αντιμετωπίζουν την διαφθορά και την αλητεία στο ελληνικό ποδόσφαιρο…», είχε αναφέρει ο Αλαφούζος και δεν ήταν η πρώτη φορά που τοποθετήθηκε δημόσια φέτος για όσα συμβαίνουν στο ελληνικό ποδόσφαιρο.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ