ΠΑΟΚ – Φοίνικας 3-1

ΠΑΟΚ – Φοίνικας 3-1

Οι «ασπρόμαυροι» νίκησαν με 3-1 σετ τους νησιώτες, στον πρώτο αγώνα της ημιτελικής φάσης των πλέι οφ της Volleyleague.

Με τη ψυχολογία στα ύψη, μετά την κατάκτηση του Κυπέλλου, ο ΠΑΟΚ υποδέχθηκε τον Φοίνικα Σύρου στον πρώτο αγώνα της ημιτελικής φάσης των πλέι οφ της Volleyleague και κατάφερε να κάνει το πρώτο βήμα για την πρόκρισή του στους τελικούς.

Οι «ασπρόμαυροι» του Ντανιέλε Ρίτσι επιβεβαίωσαν την ανωτερότητά τους και επικράτησαν με 3-1 σετ των αντιπάλων τους. Οι Κυπελλούχοι Ελλάδας την Παρασκευή (27/04), θα υποδεχθούν ξανά την ομάδα του Οσκαρ Κάσμαρτσικ, με στόχο τη δεύτερη νίκη επί των νησιωτών, πριν η σειρά μεταφερθεί στη Σύρου. Υπενθυμίζουμε ότι η πρόκριση στους τελικούς κρίνεται στις 3 νίκες.

Ο ΠΑΟΚ στο πρώτο παιχνίδι με τον Φοίνικα, είχε σε μεγάλη ημέρα τους Ουτσίκοφ και Μαρτίνεθ, με τους δύο άσους να οδηγούν την ομάδα τους στη νίκη. Ο Βούλγαρος και ο Ολλανδός ήταν οι κινητήριοι μοχλοί του ΠΑΟΚ στο πρώτο σετ, το οποίο οι Θεσσαλονικείς κατάκτησαν με 25-18. Η ίδια εικόνα συνεχίστηκε και στο δεύτερο σετ, με την ομάδα του Ντανιέλε Ρίτσι να κάνει το 25-20 και το 2-0 στα σετ.

Στο τρίτο σετ ο προπονητής του ΠΑΟΚ προχώρησε σε αλλαγές, φρέσκαρε την 7άδα του, γεγονός που εκμεταλλεύτηκε ο Φοίνικας. Οι νησιώτες κέρδισαν το σετ στις λεπτομέρειες (23-25) και μείωσαν σε 2-1. Το τέταρτο σετ ήταν ένα πραγματικό ντέρμπι, με τους Σαφράνοβιτς, Κουμεντάκη και Τακουρίδη να παίρνουν τους κρίσιμους πόντους και να χαρίζουν το σετ (27-25) και τη νίκη στον ΠΑΟΚ.

Τα σετ: 25-18, 25-21, 23-25, 27-25.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ