Ολυμπιακός: Στο Ρέντη, για την πρόκριση στα ημιτελικά

Ολυμπιακός: Στο Ρέντη, για την πρόκριση στα ημιτελικά

Η ομάδα βόλεϊ γυναικών του Ολυμπιακού υποδέχεται τον ΑΟ Θήρας στο Ρέντη (12/04) με στόχο την πρόκριση στα ημιτελικά της Volley League.

Με στόχο την πρόκριση στους ημιτελικούς των πλέι οφ του πρωταθλήματος αγωνίζεται, τη Μεγάλη Τετάρτη (12/04), η ομάδα βόλεϊ γυναικών του Ολυμπιακού. Στις 16:30 (YouTube/OSFP TV), τα κορίτσια του Ολυμπιακού υποδέχονται τον ΑΟ Θήρας στο κλειστό του Ρέντη «Μ. Μερκούρη», στο δεύτερο ματς της φάσης 1-8 της Volley League.

Μετά την επικράτηση (1-3) στον πρώτο προημιτελικό στη Σαντορίνη, οι «ερυθρόλευκες» επιστρέφουν στην έδρα τους για τη δεύτερη «μάχη», στην οποία χρειάζονται δύο κερδισμένα σετ κόντρα στον ΑΟ Θήρας, για να «σφραγίσουν» το εισιτήριο για τη φάση 1-4 του πρωταθλήματος της Volley League.

Διαβάστε επίσης: Ολυμπιακός: Ανανέωσε ο ΜακΚίσικ μέχρι το 2025 (vid)

Δηλώσεις:

Λορέντζο Μιτσέλι:

«Είμαστε έτοιμοι να παίξουμε το δεύτερο παιχνίδι των πλέι οφ. Κάναμε καλή δουλειά στην έδρα τους, αλλά δεν έγινε τίποτα ακόμα. Τίποτα δεν τελείωσε ακόμα. Πρέπει να παλέψουμε για να κερδίσουμε τον αγώνα, χωρίς να σκεφτόμαστε ποιο είναι το ελάχιστο αποτέλεσμα που χρειαζόμαστε. Είναι πάντα δύσκολη ομάδα ο ΑΟ Θήρας, οπότε πρέπει να αγωνιστούμε με τον σωστό τρόπο από το ξεκίνημα».

Σοφία Κοσμά:

«Οι αγώνες των πλέι οφ είναι πάντα ξεχωριστοί. Η Σαντορίνη είναι μια ομάδα, που κυνηγάει τη διάκριση. Ωστόσο, όλα εξαρτώνται από τη δική μας απόδοση. Έχουμε κάνει ένα σημαντικό βήμα, επειδή πήραμε καθαρή νίκη το προηγούμενο Σάββατο. Στόχος μας είναι, να συνεχίσουμε με την ίδια φιλοσοφία και σοβαρότητα αγωνιστικά, έτσι ώστε να έρθει το αποτέλεσμα που θέλουμε».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ