Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός 3-2: Πήραν το League Cup οι «πράσινοι»

Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός 3-2: Πήραν το League Cup οι «πράσινοι»

Μετά από μια μεγάλη μάχη, ο Παναθηναϊκός επικράτησε του Ολυμπιακού με 3-2 σετ στον δεύτερο τελικό στο ΟΑΚΑ και κατέκτησε το League Cup.

Ο Ολυμπιακός ηττήθηκε από τον Παναθηναϊκό στον δεύτερο τελικό του League Cup στο ΟΑΚΑ με 3-2 σετ και σε συνδυασμό με το ίδιο αποτέλεσμα στο πρώτο παιχνίδι στο Ρέντη, οι «πράσινοι» έφτασαν στην κατάκτηση του τροπαίου.

Οι «ερυθρόλευκοι» έφτασαν πολύ κοντά στο να κάνουν μια μεγάλη ανατροπή αλλά έχασαν στις λεπτομέρειες το τέταρτο σετ, με το παιχνίδι να οδηγείται στο tie break, το οποίο έληξε με 15-12 υπέρ των γηπεδούχων.

Διαβάστε επίσης: Τι έγινε με Αλμέιδα και Καραπαπά (pics)

Το πρώτο σετ στο ξεκίνημα ήταν ενδεικτικό για το τι θα ακολουθούσε, με τις δύο ομάδες να πηγαίνουν πόντο πόντο, μέχρι να κάνει ο Ολυμπιακός ένα σερί 4-0 και να γίνει το 6-10. Οι Πειραιώτες είχαν το προβάδισμα και το διατήρησαν μέχρι το τέλος για να κλείσουν το πρώτο σετ με 25-22.

Στο δεύτερο σετ η εικόνα ήταν αντίστροφη. Ο Παναθηναϊκός ξέφυγε πρώτος με τρεις πόντους (6-3), όμως οι παίκτες του Τζουλιάνι έφεραν γρήγορα το σετ στα ίσα. Οι γηπεδούχοι βρέθηκαν στο +5 με ένα δικό τους σερί (15-10) και έφτασαν στην ισοφάριση παίρνοντας το σετ με 25-17.

Ο Ολυμπιακός ήταν και πάλι καλύτερος στο τρίτο σετ, πήρε από νωρίς τον έλεγχο του και με το ίδιο σκορ (25-17) έκανε το 1-2 στα σετ. Στο τέταρτο το ξεκίνημα ήταν πολύ καλό για την ομάδα του Τζουλιάνι που προηγήθηκε με 2-6, αλλά ένα σερί 5-0 του Παναθηναϊκού τον έφερε μπροστά στο σκορ. Οι δυο ομάδες πήγαν πόντο πόντο μέχρι το 20-20, με τον Παναθηναϊκό εν τέλει να κατακτά το σετ με 25-23 και να οδηγεί το ματς στο tie break.

Εκεί τα πράγματα ήταν οριακά και πραγματικά όλα κρίθηκαν στις λεπτομέρειες για να φτάσουν οι γηπεδούχοι τελικά στο 15-12 και να τελειώσουν τη νίκη και τον τίτλο.

Τα σετ: 22-25, 25-17, 17-25, 25-23, 15-12

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ