ΑΕΚ : «Απαιτούμε σεβασμό στους οπαδούς μας»

ΑΕΚ : «Απαιτούμε σεβασμό στους οπαδούς μας»

Ανακοίνωση μέσω της οποίας ρίχνει «βέλη» κατά της αστυνομίας εξέδωσε η Ερασιτεχνική ΑΕΚ.

Η ΑΕΚ λίγες ώρες πριν τον τρίτο και καθοριστικό τελικό κόντρα στον Ηλυσιακό, εξέδωσε ανακοίνωση με την οποία κατηγορεί την αστυνομία για τη στάση της απέναντι στους οπαδούς της Ένωσης.

Οι κιτρινόμαυροι απαιτούν τον σεβασμό προς τον κόσμο της ομάδας τους μέσα από την ανακοίνωση που εξέδωσαν.

Αναλυτικά:

«Η διοίκηση του ΑΣ ΑΕΚ καταγγέλλει την απαράδεκτη στάση της αστυνομίας απέναντι στους οπαδούς στο τέλος του αγώνα βόλεϊ γυναικών ΗΛΥΣΙΑΚΟΣ-ΑΕΚ, η οποία αναίτια άρχισε να τους χτυπάει, προπηλακίζει και προκαλεί, παρόλη την άψογη συμπεριφορά τους σε όλο τον αγώνα αλλά και κατά την αποχώρηση τους από το γήπεδο.

Απαιτούμε σεβασμό προς τους οπαδούς μας, οι οποίοι το μόνο που έκαναν και κάνουν είναι να στηρίζουν με την φωνή τους την ομάδα μας.

Η ασφάλεια της διεξαγωγής αθλητικών συναντήσεων αλλά και η ασφάλεια των παριστάμενων οπαδών και φίλων του αθλητισμού δεν επιτρέπει τέτοιού είδους λάθη και συμπεριφορές.

Δεν μπορεί κανείς να ανακόψει την πορεία της ομάδας μας και συστήνουμε για τον σημερινό τελευταίο αγώνα, ψυχραιμία και ηρεμία.

Ευχόμαστε τέτοια γεγονότα να μην ξανά συμβούν και εκφράζουμε την πεποίθηση μας ότι και η αστυνομία θα είναι άψογη αλλά και ότι για μία ακόμη φορά η συμπεριφορά των οπαδών μας θα είναι άψογη και θα στηρίξει την προσπάθεια της ομάδας μας».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ