ΑΕΚ – Ηλυσιακός 2-3

ΑΕΚ – Ηλυσιακός 2-3

Τα κορίτσια της ομάδας των Ιλισίων αν και βρέθηκαν δύο φορές πίσω στο σκορ (1-0 και 2-1) έκαναν την ολική ανατροπή στο ντέρμπι με την ΑΕΚ και πήραν την άνοδο στη μεγάλη κατηγορία.

Μετά από ένα συγκλονιστικό παιχνίδι, η γυναικεία ομάδα βόλεϊ του Ηλυσιακού κατάφερε να κερδίσει την αντίστοιχη ομάδα της ΑΕΚ με 3-2 σετ και να πανηγυρίσει την άνοδό της στη Volleyleague!

Οι παίκτριες της ομάδας των Ιλισίων, αν και βρέθηκαν πίσω στο σκορ με 1-0 και 2-1 σετ, δεν τα παράτησαν και με αντεπίθεση διαρκείας πήραν το τέταρτο σετ με 25-20 και έστειλαν το ματς στο τάι μπρέικ. Εκεί αποδείχθηκαν πιο ψύχραιμες, πήραν τους κρίσιμους πόντους (13-15) και πανηγύρισαν μια τεράστια επιτυχία.

Η φετινή χρονιά είναι ονειρική για το συγκρότημα του Αποστολογιωργάκη, καθώς η ομάδα του κατάφερε να κερδίσει την άνοδο στη μεγάλη κατηγορία, αλλά και να φτάσει στο Final 4 του Κυπέλλου Ελλάδας. Πλέον, οι άνθρωποι του συλλόγου μπορούν να ατενίζουν το μέλλον με μεγαλύτερη αισιοδοξία, καθώς η νέα σεζόν θα τους βρει στα… σαλόνια!

Η ΑΕΚ από την άλλη, παρά την υπερπροσπάθεια που έκαναν οι παίκτριές της, δεν κατάφερε να πάρει τη νίκη. Ετσι, θα χρειαστεί να παραμείνει τουλάχιστον για μια ακόμα σεζόν στην Pre League.

Τα σετ: 2-3 (25-8, 23-25, 25-20, 20-25, 13-15)

ΑΕΚ (Σαμαράς): Χρυσομάλλη, Οικονομίδου, Μπίσκου, Ζίγκα, Γκρέκα, Μαλουσάρη / Μπελιά (λ), Αντωνιάδη.

Ηλυσιακός (Αποστολογιωργάκης): Αναγνώστου, Χριστοδούλου, Χαμπηλομάτη, Μπέμπη, Σωτηρίου, Λιαρούτσου / Παπαδάκη (λ), Γιαννίκη (λ), Τζαλαλή Κ., Χανδρή, Τσιγαρίδα, Τζαλαλή Σ.

Ο προπονητής του Ηλυσιακού, Μανώλης Αποστολογιωργάκης, δήλωσε: «Προσπαθούμε να το συνειδητοποιήσουμε ακόμα. Πολλά χρόνια προσπαθούσε ο Ηλυσιακός να ανέβει, έφτανε στη πηγή και δεν τα κατάφερνε. Παίξαμε σε μία πολύ δύσκολη ατμόσφαιρα και σε ένα πολύ δύσκολο πρωτάθλημα και έχει μεγάλη αξία αυτό που πετύχαμε. Συγχαρητήρια στις αθλήτριες οι οποίες έδειξαν φοβερή υπομονή όλη την χρονιά, στην Ελένη Θωμοπούλου που τρέχει το τμήμα και στην διοίκηση που στηρίζουν την ομάδα πολλά χρόνια αλλά και στους συνεργάτες μου που όλη την χρονιά παλεύουμε για αυτό τον σκοπό. Αφιερώνουμε την άνοδο στον κόσμο που μας στήριξε, που γέμιζε το γήπεδο στα τελευταία παιχνίδια και ακόμα σε κακές στιγμές. Πάμε τώρα στο Ζωγράφου να το πανηγυρίσουμε με τον κόσμο μας».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ